Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vom semna contractul săptămâna viitoare!

 


Vom semna contractul săptămâna viitoare!Pablo Cortacero are planuri mari la Dinamo. Omul care reprezintă grupul de investiţii Benel International în România a anunţat că Dinamo îşi va deschide o academie de fotbal în Statele Unite ale Americii.Ionuţ Negoiţă a vândut Dinamo către Pablo Cortacero şi echipa sa de conducere, spaionilii reprezentând grupul de investiţii Benel International. Noul şef din Ştefan cel Mare are planuri măreţe în ceea ce priveşte extinderea brandului Dinamo peste hotare. Cortacero a anunţat că Dinamo îşi va deschide o academie peste Ocean, în SUA.


Cortacero a vorbit despre ambiţiile şi planurile sale înaintea derby-ului cu U Craiova din campionat. "Vom deschide o Academie a lui Dinamo în Statele Unite ale Americii. Vom semna contractul săptămâna viitoare. Va fi în Houston, Texas şi vom porni treaba de la anul. Vrem să descoperim tinere talente pentru a face din Dinamo un club şi mai mare”, a spus Pabo Cortacero pentru doardinamo.ro.


În ceea ce priveşte îndoielile care planează asupra proiectului spaniol la Dinamo, Pablo Cortacero a dat asigurări că este vorba despre o investiţie pe termen lung în Ştefan cel Mare şi a spus că ibericii au de gând să rămână mulţi ani în România.


"Noi am venit în România pentru a rămâne mulţi ani şi chiar dacă va fi să cumpărăm un alt club în Spania în viitor nu vom abandona sau lăsa Dinamo. Noi am venit aici, la Dinamo, pentru a face un club profesionist şi pentru a sta foarte mult timp aici. Aşa că suporterii să nu-şi facă griji că gândul nostru este 100% la Dinamo şi la a-i reda strălucirea de altă dată”, a mai spus Cortacero.sursa: telekomsport.ro

Comentarii