Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dan Savenco, discurs dur după înfrângerea suferită de Dinamo cu Sporting în European League

 

Dan Savenco, discurs dur după înfrângerea suferită de Dinamo cu Sporting în European League


Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu formaţia portugheză Sporting CP, scor 25-27 (15-16), în primul meci din Grupa B a EHF European League."Am jucat foarte slab, din punctul meu de vedere. Nu avem nicio scuză. Am putea să ne căutăm acum un alibi pentru această înfrângere, dar nu. Am jucat noi foarte slab, au fost mai buni ca noi. Au fost mai motivaţi, în primul rând. Din punctul meu de vedere, parcă nu ne-am dorit victoria în această seară.


Venim după un an extraordinar şi am ajuns să credem că acele victorii au venit pe plan individual. Nu, noi am câştigat ca echipă, iar în această seară nu am fost echipă", a declarat Dan Savenco.  


"A fost un meci destul de slab, însă încercăm să câştigăm următoarele meciuri. Vom încerca pas cu pas să ne revenim şi fizic, sperăm să nu mai întâlnim probleme majore cu acest coronavirus şi mergem înainte. 


Trebuie să ne calificăm. Eu cred că se poate să ne calificăm. Este primul meci, nu s-a întâmplat nimic. Mai avem foarte multe meciuri, putem câştiga la Lisabona fără niciun fel de problemă. Avem destul timp să ne revenim. Doar trebuie să fim calmi, să gândim limpede", a spus Vali Ghionea. 


În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu IFK Kristianstad (deplasare, 27 octombrie), cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).


Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii