Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu mor cainii cand vor altii

 

Nu mor cainii cand vor altii




Vorbeam zilele trecute ,cum anumite persoane ajunse fara vreun merit in fruntea frf, lpf si cca, au pus mana pe fotbalul romanesc si il "violeaza" cu o ferocitate greu de imaginat. Nu doar arbitrajele sunt de condamnat, e o mare greseala sa ne referim DOAR la arbitraje, ci la tot nucleul malign care conduce fotbalul romanesc. Foarte putini din presa au reactionat, iar cei care au facut-o au fost trasi pe linie moarta. 


Totul are un scop, nimic nu este intamplator si cred ca este clar pentru toti cine dirijeaza aceasta orchestra lugubra. Faptul ca am avut arbitraje potrivnice, tendentioase si care au dus la vicierea rezultatelor este foarte clar, s-a vazut si de pe luna. Este limpede ca le este frica de acest nou proiect al lui Dinamo. A venit un finantator strain, a adus jucatori cu nume, a implementat un nou management, incearca sa faca o treaba serioasa si daca lucrurile merg bine, atunci se pare ca planurile lor vor fi date peste cap. 


De aceea incearca prin toate mijloacele, inclusiv televiziunile aservite, sa induca o stare de neliniste, de panica, crezand ca in acest mod vor creea o polemica, un razboi intre fani si noua conducere.

Din acest razboi DOAR EI vor castiga, pentru ca acolo unde dezbini poti controla si nimic nu se poate construi cu scandal si razmerita. Aceste arbitraje scandaloase ne-au frustrat de niste rezultate pe care le-am fi meritat si au rolul de a trage echipa inapoi atat in clasament cat si in plan psihologic, de a ne determina pe noi sa le sarim in cap celor din conducere, sa cerem demisii si probabil intr-un final sa-i cerem finantatorului sa plece.


Daca ne luam dupa "fenta" lor va fi rau pentru echipa si pentru noi. Nu le faceti jocul acestor nemernici. Trebuie sa fim inteligenti si mai mult ca niciodata aproape de echipa si de conducere, asta este singura sansa pe care o avem. S-au facut eforturi foarte mari, acesti oameni si-au lasat familiile in Spania si au venit sa munceasca pentru Dinamo, iar noi trebuie sa-i sustinem NECONDITIONAT. 


In atatia ani de existenta a Clubului Dinamo, NIMENI  n-a venit vreodata sa puna pe masa un plan de reorganizare atat de profesionist. Inceputul este greu si altii se straduiesc sa-l faca si mai greu, haideti sa nu punem noi bomboana pe coliva, Dinamovistii  adevarati sunt niste luptatori, haideti sa actionam in consecinta. Am fost si vom ramane mereu INVINGATORI, indiferent de lot, de rezultat si de locul in clasament, uniti NIMENI nu ne poate invinge. Nu uitati cainilor: LOOSER-ul cauta mereu o scuza sau un vinovat, WINNER-ul gaseste mereu o solutie ! Asta trebuie sa fie solutia noastra.

 

Putem pierde o batalie, doua, dar nu razboiul. Asta trebuie sa fie starea de spirit la acest MARE Club si asta trebuie sa le insuflam si jucatorilor, pentru ca ei, simtindu-ne mereu aproape, vor capata incredere si curaj, astfel rezultatele vor veni, indiferent de arbitraje si de rautatile altora. Haideti sa nu ne mai vaicarim de arbitraje, cu siguranta ne vor taxa in continuare. Trebuie sa jucam impotriva tuturor, e dureros si greu dar pentru noi nu e imposibil, doar am mai facut-o.  

Nu mor caii cand vor cainii sau mai bine zis (cel putin in cazul nostru):

NU MOR CAINII CAND VOR ALTII!

La lupta cainilor!

Te iubesc DINAMO, oriunde ai fi!



Articol scris de: Dorin Marian

sursa foto: gsp.ro

Comentarii