Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FLORENTIN PETRE, APEL LA JUCĂTORII LUI DINAMO

 


FLORENTIN PETRE, APEL LA JUCĂTORII LUI DINAMO



Fost jucător la Dinamo între 1994 şi 2006, perioqadă în care a devenit unul din simbolurile clubului, Florentin Petre a vorbit pentru Look Sport despre situaţia de la echipa din Ştefan cel Mare, precizând că ultimele schibări îi dau încredere în ceea ce priveşte viitorul.


Petre cere răbdare pentru Cosmin Contra şi face un apel la jucătorii lui Dinamo să-şi arate susţinerea pentru antrenorul lor prin prestaţiile de pe teren.


Cum vezi situaţia de la Dinamo? Crezi că vor arăta altfel în perioada următoare?

Îmi doresc din toată inima să existe o linişte acolo, am văzut că au adus jucători de calitate, pe bani foarte mulţi pentru România. Important e ca grupul adus să formeze o echipă, pentru că în momentul când aduci astfel de jucători şi nu ai rezultate imediat lucrurile se complică, sunt momente de panică pe care e greu să le gestionezi. Îmi doresc să aibă echipă, să aibă rezultate, să meargă în play-off.

 

La câte frământări au fost şi la ultimii ani pe care i-am urmărit cu toţii, Dinamo merită altceva. E un club prea frumos, cu nişte fani extraordinari, ca să joace la un nivel foarte mic. De aceea probabil s-au gândit să aducă jucători de calitate. I-au adus. Individual sunt cotaţi la nişte sume extraordinar de mari, au calitate, se vede, sunt fotbalişti buni. Trebuie să ştii să-i ţii, să-i educi, să-i aranjezi atât de bine în teren încât să dea ranadament maxim.


Crezi că nu s-au acomodat încă noii jucători?

Unui antrenor îi este destul de greu să formeze o echipă competitivă într-un timp atât de scurt. Din punctul meu de vedere, cu lotul de acum, Dinamo abia din primăvară îşi va arăta adevărata valoare, calitatea grupului.

 

E greu să aduci 14-15 jucători din diferite colţuri ale Europei şi să poţi să-i bagi imediat, să joace 11 titulari care nu au evoluat împruenă niciodată. Îţi trebuie o omogenitate de grup, îţi trebuie anumite lucruri. Şi mie, ca antrenor, în momentul când fac trei-patru schimbări, se vede lucrul acesta.



sursa: looksport.ro

Comentarii