Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


FLORENTIN PETRE, APEL LA JUCĂTORII LUI DINAMO

 


FLORENTIN PETRE, APEL LA JUCĂTORII LUI DINAMOFost jucător la Dinamo între 1994 şi 2006, perioqadă în care a devenit unul din simbolurile clubului, Florentin Petre a vorbit pentru Look Sport despre situaţia de la echipa din Ştefan cel Mare, precizând că ultimele schibări îi dau încredere în ceea ce priveşte viitorul.


Petre cere răbdare pentru Cosmin Contra şi face un apel la jucătorii lui Dinamo să-şi arate susţinerea pentru antrenorul lor prin prestaţiile de pe teren.


Cum vezi situaţia de la Dinamo? Crezi că vor arăta altfel în perioada următoare?

Îmi doresc din toată inima să existe o linişte acolo, am văzut că au adus jucători de calitate, pe bani foarte mulţi pentru România. Important e ca grupul adus să formeze o echipă, pentru că în momentul când aduci astfel de jucători şi nu ai rezultate imediat lucrurile se complică, sunt momente de panică pe care e greu să le gestionezi. Îmi doresc să aibă echipă, să aibă rezultate, să meargă în play-off.

 

La câte frământări au fost şi la ultimii ani pe care i-am urmărit cu toţii, Dinamo merită altceva. E un club prea frumos, cu nişte fani extraordinari, ca să joace la un nivel foarte mic. De aceea probabil s-au gândit să aducă jucători de calitate. I-au adus. Individual sunt cotaţi la nişte sume extraordinar de mari, au calitate, se vede, sunt fotbalişti buni. Trebuie să ştii să-i ţii, să-i educi, să-i aranjezi atât de bine în teren încât să dea ranadament maxim.


Crezi că nu s-au acomodat încă noii jucători?

Unui antrenor îi este destul de greu să formeze o echipă competitivă într-un timp atât de scurt. Din punctul meu de vedere, cu lotul de acum, Dinamo abia din primăvară îşi va arăta adevărata valoare, calitatea grupului.

 

E greu să aduci 14-15 jucători din diferite colţuri ale Europei şi să poţi să-i bagi imediat, să joace 11 titulari care nu au evoluat împruenă niciodată. Îţi trebuie o omogenitate de grup, îţi trebuie anumite lucruri. Şi mie, ca antrenor, în momentul când fac trei-patru schimbări, se vede lucrul acesta.sursa: looksport.ro

Comentarii