Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Mirel Rădoi: ”Era diabolic”

 

Mirel Rădoi: ”Era diabolic”


Mirel Rădoi şi-a adus aminte de conversaţiile pe care le avea cu Claudiu Niculescu în timpul derby-urile FCSB - Dinamo. Actualul selecţioner spune că Niculescu a fost unul dintre cei mai vicleni adversari pe care i-a întâlnit.



Mirel Rădoi a fost întrebat despre cei mai enervanţi adversari pe care i-a avut în Liga 1. Fostul căpitan al FCSB-ului şi-a adus aminte de Claudiu Niculescu, despre care spune că era foarte viclean şi reuşea mereu să surprindă. Rădoi povesteşte cum fostul atacant al lui Dinamo lăsa impresia că nu este conectat la meci, îşi ”adormea” adversarii şi apoi lovea când prindea ocazia:

 

”Claudiu Niculescu era un atacant diabolic. Mereu încerca să te adoarmă, să-ţi dea impresia că nu e în ritmul meciului, că el nu are nicio treabă cu meciul. Ba ma şi venea: ”Mamă, ce greu e azi cu voi”. Şi când venea mingea, când pleca de lângă tine, te uitai: 'unde e Claudiu?'”, a povestit Mirel Rădoi pentru ProSport LIVE.



Comentarii