Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gică Mihali: „Incredibil ce-a putut face arbitrul!”

 

Gică Mihali: „Incredibil ce-a putut face arbitrul!”Duminică, a fost o zi terifiantă pentru juniorii lui Dinamo în confruntările cu rivalii de la FCSB, la Berceni, formațiile U19 și U17 ale „câinilor” înclinând steagul în fața adversarilor. 


Echipa U19 a roș-albilor este vicecampioana Ligii Elitelor, pierzând la penalty-uri trofeul în fața celor de la Viitorul, a fost învinsă cu 2-1 de către cei de la FCSB. Echipa U17 a fost călcată în picioare de rivali, scor 2-8!

Gică Mihali: „Incredibil ce-a putut face arbitrul!”

Fostul internațional și căpitan al lui Dinamo, Gică Mihali, component al Generației de Aur a naționalei, a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum s-a ajuns la situația ca juniorii A ai „câinilor”, cei de la U19, să piardă pe linie. Mai ales că și duminica trecută, au eșuat în fața Viitorului. 


„Lumea vede doar rezultatul sau ceea ce spune Gabi Răduță, când critică situația de acum a Academiei. Dar hai să vă spun eu cum s-a întâmplat! Cu FCSB am pierdut în minutul 100, după două penalty-uri, dintre care primul e invenție pură! Am condus noi până prin minutul 70 și ceva, nici nu se punea problema învingătoarei, după care domnul arbitru a dat penalty pentru adversar. 


Incredibil ce-a putut face! În minutul 88 sau 89, la scorul de 1-1, am avut penalty clar ca lumina zilei, iar „centralul” a luat mingea în mână, a mers undeva la mijlocul terenului și-a acordat lovitură de arbitru, doar el a înțeles ce decizie a luat.


Apoi, ca să fie totul clar, a prelungit până în minutul 100. Dându-le celor de la FCSB penalty, de data asta, a fost 11 metri. Dar cum să ții meciul până când trebuie să bată ceilalți?! Bătaie de joc. O umilință totală din partea arbitrului mai ceva ca la echipa mare, la derby! Și ca să lămurim o treabă: la Dinamo, la U19, nu mai sunt juniorii care se luptau anul trecut pentru supremație. 


Bani și Borcea, pe care i-aș fi vrut și acum, sunt fie la echipa mare, fie la Dinamo II. Lotul de la U19 al nostru e complet schimbat. Cu Bani și cu Borcea nu aș fi avut probleme. Iar FCSB a jucat cu 2-3 de la echipa mare, inclusiv Perianu, căruia îi prevăd un viitor bun. Ne antrenăm cum putem, pe unde putem... Și cu Hagi am pierdut în minutul 88”, a explicat Mihali


sursa: gsp.ro

Comentarii