Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gică Mihali: „Incredibil ce-a putut face arbitrul!”

 

Gică Mihali: „Incredibil ce-a putut face arbitrul!”



Duminică, a fost o zi terifiantă pentru juniorii lui Dinamo în confruntările cu rivalii de la FCSB, la Berceni, formațiile U19 și U17 ale „câinilor” înclinând steagul în fața adversarilor. 


Echipa U19 a roș-albilor este vicecampioana Ligii Elitelor, pierzând la penalty-uri trofeul în fața celor de la Viitorul, a fost învinsă cu 2-1 de către cei de la FCSB. Echipa U17 a fost călcată în picioare de rivali, scor 2-8!

Gică Mihali: „Incredibil ce-a putut face arbitrul!”

Fostul internațional și căpitan al lui Dinamo, Gică Mihali, component al Generației de Aur a naționalei, a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum s-a ajuns la situația ca juniorii A ai „câinilor”, cei de la U19, să piardă pe linie. Mai ales că și duminica trecută, au eșuat în fața Viitorului. 


„Lumea vede doar rezultatul sau ceea ce spune Gabi Răduță, când critică situația de acum a Academiei. Dar hai să vă spun eu cum s-a întâmplat! Cu FCSB am pierdut în minutul 100, după două penalty-uri, dintre care primul e invenție pură! Am condus noi până prin minutul 70 și ceva, nici nu se punea problema învingătoarei, după care domnul arbitru a dat penalty pentru adversar. 


Incredibil ce-a putut face! În minutul 88 sau 89, la scorul de 1-1, am avut penalty clar ca lumina zilei, iar „centralul” a luat mingea în mână, a mers undeva la mijlocul terenului și-a acordat lovitură de arbitru, doar el a înțeles ce decizie a luat.


Apoi, ca să fie totul clar, a prelungit până în minutul 100. Dându-le celor de la FCSB penalty, de data asta, a fost 11 metri. Dar cum să ții meciul până când trebuie să bată ceilalți?! Bătaie de joc. O umilință totală din partea arbitrului mai ceva ca la echipa mare, la derby! Și ca să lămurim o treabă: la Dinamo, la U19, nu mai sunt juniorii care se luptau anul trecut pentru supremație. 


Bani și Borcea, pe care i-aș fi vrut și acum, sunt fie la echipa mare, fie la Dinamo II. Lotul de la U19 al nostru e complet schimbat. Cu Bani și cu Borcea nu aș fi avut probleme. Iar FCSB a jucat cu 2-3 de la echipa mare, inclusiv Perianu, căruia îi prevăd un viitor bun. Ne antrenăm cum putem, pe unde putem... Și cu Hagi am pierdut în minutul 88”, a explicat Mihali


sursa: gsp.ro

Comentarii