Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo spre al 15-lea transfer

 


Dinamo spre al 15-lea transfer


Pablo de Blasis (32 de ani), liber de contract după despărţirea de spaniolii de la Eibar, poate fi al 15-lea şi ultimul transfer al lui Dinamo în această perioadă.

 

Mijlocaşul ofensiv argentinian de doar 1.65 metri s-a aflat pe lista lui Pablo Cortacero la începutul perioadei de transferuri, dar a crezut că poate obţine un contract în Spania şi a amânat un răspuns final către conducerea din Ştefan cel Mare. Acum, anunţă presa din spania, câinii au revenit pe pista de Blasis, care mai e dorit şi de Alcorcon, echipă din al doilea eşalon al fotbalului spaniol.


De Blasis e cotat la 1,4 milioane de euro, iar sezonul trecut a jucat 30 de meciuri pentru Eibar în LaLiga, reuşind să contribuie cu două goluri şi trei pase de gol. Lansat în fotbal de Gimnasia, are ca puncte de reper ale carierei experienţele la Mainz şi Eibar, de unde a plecat încă din luna iulie a acestui an.



sursa: looksport.ro

Comentarii