Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, între Arena Națională și "Ștefan cel Mare"

 

Alex Couto, noul director general de la Dinamo, a vorbit într-un interviu despre stadionul pe care va evolua echipa lui Cosmin Contra în perioada următoare.


Următoarea partidă a lui Dinamo, contra Universității Craiova, se va disputa pe Arena Națională, duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, aceasta fiind dorința lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului.


Dinamo, între Arena Națională și "Ștefan cel Mare"

Ulterior, Dinamo ar urma să revină în "Ștefan cel Mare", pe stadionul propriu, mai ales că întoarcerea fanilor pe arene pare că va mai întârzia, spune Alex Couto, care lasă de înțeles că Arena Națională va fi folosită doar la meciurile foarte importante sau atunci când suporterii vor putea reveni alături de echipă.


"Pablo vrea să jucăm pe Arena Națională meciul cu Universitatea Craiova, dar, fără public, cel mai bun loc pentru noi este stadionul nostru, pentru că nu sunt suporteri. Dacă oamenii vor putea veni la stadion, ar fi excelent și ar fi un avantaj să jucăm pe Arena Națională.


Acum, la meciul cu Craiova, vrem să jucăm aici, pentru că vrem să-l primim pe conducătorul nostru în cele mai bune condiții posibile. Ne dorim să lucrăm cu ambele stadioane", a declarat Alex Couto, pentru Digi Sport.


sursa: digisport.ro

Comentarii