Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pablo Cortacero: "Am obosit de la atâtea minciuni”

 

Pablo Cortacero: "Am obosit de la atâtea minciuni”


Patronul lui Dinamo, Pablo Cortacero, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, după mai multe critici aduse la adresa sa și a noii conduceri a clubului din „Ștefan cel Mare”.Mesajul lui Pablo Cortacero a venit după ce Anamaria Prodan și Ioan Andone au lansat, miercuri, vorbe dure la adresa conducerii spaniole de la Dinamo.Mesajul lui Pablo Cortacero

„Am obosit de la atâtea minciuni… Împreună vom fi mai puternici!”, a scris patronul spaniol al „câinilor” la miezul nopții pe profilul său.Anamaria Prodan sare la gâtul spaniolilor de la Dinamo: „De ce au luat clubul? Pentru pariuri?”

Anamaria Prodan a vorbit despre situația de la Dinamo și despre investitorii spanioli. În ultima perioadă, echipa din „Ștefan cel Mare” a adus o mulțime de jucători străini, însă la club se înregistrează încă probleme cu plata salariilor.


Anamaria Prodan, care a vrut să se implice la Dinamo alături de Claudiu Florică, a spus că situația financiară la clubul alb-roșu este complicată. Ea l-a întrebat pe Ruben Albes, antrenorul spaniol de la FC Hermannstadt, despre noul patron al „câinilor”, Pablo Cortacero, și a spus că acesta nu a auzit de el.


„Nu știu cine sunt spaniolii de la Dinamo. Ruben Albes nu a auzit de ei, chiar l-am întrebat. Nici Contra nu-i știe. A fost ales antrenor, atât! Nu îi știe nimeni.  Am discutat și cu Borcea și spune că nu e el în spatele afacerii. Zicea că nu știe cine sunt. Eu aș fi mândră să fiu patron la Dinamo. Nu știu de ce se ascund. E un club mare. Eu ieșeam pe toate posturile naționale.


La ce salarii se plătesc acum la Dinamo și la ce investiții se fac înseamnă că nu e cineva nebun… Asta înseamnă faliment fără dar și poate! Mă gândesc că tot îi găsești pe oamenii ăștia. Fondul de salarii de la Dinamo cred că e de 500.000 de euro pe lună. Trebuie să vină o lună în care să să dea banii. Dacă unul dă 500.000 de euro, plus ce a dat înainte, înseamnă că nu e nebun.  Trebuie să le dăm oamenilor puțin timp.  Cred că așteaptă ceva.  Dacă cineva plătește salariile luna asta, mai zice cineva ceva?De ce au luat Dinamo? Vorbeam și eu cu lumea. Poate au luat Dinamo pentru pariuri. Dar ce bani să faci? Că Dinamo pierde meciurile. A, pierde meciurile și câștigă pariurile… Dar s-ar băga Contra la așa ceva? Și-ar distruge cariera pentru așa ceva? Am vorbit și cu nașul Contra și a zis că nu știe cine sunt. Zice «Vorbesc cu ei o dată la câteva zile, după antrenament».  E o situație ciudată având în vedere că acest club are datorii foarte mari. Cine și-a asumat chestia asta, e cu funia la gât. Eu și Claudiu Florică am văzut actele”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit GSP.ro.


Ioan Andone, despre unde a greșit noua conducere a lui Dinamo

Ioan Andone crede că spaniolii au greșit când au schimbat o echipă întreagă. Fostul antrenor al lui Dinamo se bucură pentru revenirea lui Paul Anton în Ștefan cel Mare, dar este convins că mulți dintre cei nou-veniți nu se vor adapta la Dinamo.


„Toată lumea vrea să facă ceva. Când vii, ca antrenor, vrei să faci ceva nou. Dacă nu sunt rezultate cu jucătorii aceia, vrei alții. Normal, aducând foarte mulți jucători, pierzi din omogenitate.


Eu, dacă eram la Dinamo, nu aduceam atâția jucători. Alegeam 4-5 jucători, nu mai mulți. Dar buni. Dă-le 50.000 de euro salariu! Dar sunt greu de adus în România.


Mă mir că au reușit să-i aducă pe ăștia. E proiect nou, sunt investitori spanioli, vor ceva, Dinamo are suporteri care s-au implicat, etc. Dar eu n-aș fi luat atâția.


Eu luam 5-6 din echipa din anul trecut și mai luam 5 care să fie titulari. O să vedeți că o să fie mulți rezerve, care nu se adaptează, care vin nepregătiți, etc. Fiecare are o politică, așa au tras atenția asupra lor”, a spus Andone.sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii