Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Clauza pentru Bani și Moldoveanu

 

Clauza pentru Bani și Moldoveanu


Dinamo a decis să-i cedeze pe Bani și Moldoveanu numai dacă cineva acceptă o clauză prin care să-i ia oricând înapoi şi fără niciun ban.


Pentru Bani a insistat FC Voluntari, dar a renunţat în cele din urmă când Dinamo a spus că îl cedează pentru un sezon, dar îl poate chema oricând înapoi. Așa a făcut, de exemplu, FCSB, cu Cană, de la Farul. FC Voluntari a solicitat o clauză de 50.000 de euro dacă jucătorul ar fi luat la jumătatea campionatului, iar Dinamo a refuzat acest lucru.


Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Moldoveanu, solicitat de altă echipă din Liga 1. Şi la el, dorinţa lui Dinamo de a fi trecută în acte clauza eliberării în orice moment, fără nicio despăgubire, a fost respinsă de clubul în cauză.


Foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro

Comentarii