Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Clauza pentru Bani și Moldoveanu

 

Clauza pentru Bani și Moldoveanu


Dinamo a decis să-i cedeze pe Bani și Moldoveanu numai dacă cineva acceptă o clauză prin care să-i ia oricând înapoi şi fără niciun ban.


Pentru Bani a insistat FC Voluntari, dar a renunţat în cele din urmă când Dinamo a spus că îl cedează pentru un sezon, dar îl poate chema oricând înapoi. Așa a făcut, de exemplu, FCSB, cu Cană, de la Farul. FC Voluntari a solicitat o clauză de 50.000 de euro dacă jucătorul ar fi luat la jumătatea campionatului, iar Dinamo a refuzat acest lucru.


Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Moldoveanu, solicitat de altă echipă din Liga 1. Şi la el, dorinţa lui Dinamo de a fi trecută în acte clauza eliberării în orice moment, fără nicio despăgubire, a fost respinsă de clubul în cauză.


Foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro

Comentarii