Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Abdoulaye Ba, sfătuit de Răzvan Raț să vină în România

 


Abdoulaye Ba, sfătuit de Răzvan Raț să vină în România


Abdoulaye Ba (29 de ani) este unul dintre transferurile cu nume făcute de noua conducere a lui Dinamo. Senegalezul ar putea debuta în meciul cu Universitatea Craiova, duminică, de la 21:30, în direct pe Digi Sport 1.

Abdoulaye Ba, sfătuit de Răzvan Raț să vină în România

Apărătorul central a dezvăluit că Răzvan Raț, alături de care a jucat la Rayo Vallecano, l-a influențat în decizia sa de a accepta oferta lui Dinamo.


”Am vorbit înainte de a veni aici cu câțiva prieteni. Am vorbit cu Răzvan Raț aproape orice, despre cum e viața de aici și cum este lumea în România. Sfatul pe care el mi l-a acordat a fost să vin aici la Dinamo, deoarece este un club cu o istorie foarte bogată. Eu, de când am venit aici, în România, mă simt foarte bine, lumea este chiar foarte prietenoasă.


Cu Raț am jucat doi ani de zile. Am mai vorbit și cu Borja Valle, care a ajuns la club înaintea mea. Când eram tânăr, îmi plăceau Atletico Madrid și AC Milan, iar acolo am avut ocazia să-l văd pe 'Mister'. Să am ocazia să-l văd a fost extraordinar, sunt sigur că mă va ajuta foarte mult în carieră experiența lui”, a spus Ba, într-un interviu pentru Pro TV.

Cel mai înalt jucător din Liga 1: înainte de fotbal, a încercat baschetul

Totodată, fundașul care a trecut și pe la Porto a vorbit despre alți senegalezi care au jucat în România, precum și despre faptul că, la cei 1,97 metri ai săi, va fi cel mai înalt fotbalist din Liga 1.


”De N’Doye am auzit, a jucat cu fratele meu. Și de Sougou (n.r. - fost la CFR Cluj) am auzit. Știu că voi fi cel mai înalt jucător din campionat, ăsta e un avantaj deoarece pot marca cu capul. Am un frate care are 2,03 metri, iar tatăl nostru ne sfătuia să ne apucăm de baschet.


Eu am încercat, dar după aceea am ales să merg la fotbal. Spania mi se pare cel mai bun campionat din lume, are în fiecare an multe echipe în Champions League”, a mai spus Abdoulaye Ba.

Cine este Abdoulaye Ba

Fundașul african are o carte de vizită excelentă. Și-a început cariera la Porto, apoi a mai trecut pe la echipe precum 1860 Munchen, Vitoria Guimaraes sau Fenerbahce.


Înalt de 1,97 metri, Abdoulaye Ba este un apărător central extrem de puternic, care se remarcă prin plasamentul excelent și simțul de anticipație. Viteza este un punct slab al senegalezului, care în mai 2013 valora 3 milioane de euro.


Ba a adunat 46 de meciuri în La Liga, marcând un gol. 


sursa: digisport.ro

sursa foto: lalasport.com

Comentarii