Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






FANII LUI DINAMO IAU ATITUDINE ÎMPOTRIVA LUI CORTACERO!


FANII LUI DINAMO IAU ATITUDINE ÎMPOTRIVA LUI CORTACERO!


Situaţie explozivă la Dinamo! Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ se revoltă faţă de investitorii spanioli, care nu au făcut infuzia de capital promisă. PCH îl pune la zid pe Pablo Cortacero, acuzat că a minţit în privinţa investiţiilor.


Impasul financiar de la Dinamo nu a fost rezolvat, iar fotbaliştii au în continuare restanţe salariale. Deşi au adus jucători pe contracte mari, investitorii spanioli nu au virat sumele de bani promise.


PCH susţine că Pablo Cortacero i-a minţit pe fani, iar acum10 zile trebuia să vireze 800.000 de euro în contul clubului Dinamo.


“Minciuna ne provoacă mai multă suferinţă decât rezultatele proaste din ultimele etape. Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaştem, care fac parte dintr-un fond de investiţii care nu este fond de investiţii.


Avem nişte investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu 10 zile 800.000€ care nu au ajuns niciodată. Avem nişte conducători care îi ignoră în totalitate pe suporteri, au alergie la toate iniţiativele lor.


Am fost întrebaţi dacă suntem de acord cu modul în care comunică Pablo Cortacero. Nu credem că este un mod profesionist de a ţine legătura cu publicul şi cu presa. Acelaşi lucru îl făcea şi indianul care venise să preia Dinamo în 2016.


Vom rămâne rezervaţi atâta timp cât mai există o minimă speranţă. Dacă lucrurile se vor complica şi mai mult, cei vinovaţi ar fi cei mai bucuroşi să fie atacaţi de către noi, ca să aibă pe cine să dea vina pentru o eventuală dezertare. Deşi ne-au minţit urât, nu trebuie să ne ridicăm împotriva lor. Dar avem datoria ca vouă să vă spunem adevărul şi obligaţia de a pretinde de la cei ce conduc Dinamo să ne spună adevărul”, este mesajul PCH, postat pe Facebook.



sursa: looksport.ro

Comentarii