Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


FANII LUI DINAMO IAU ATITUDINE ÎMPOTRIVA LUI CORTACERO!


FANII LUI DINAMO IAU ATITUDINE ÎMPOTRIVA LUI CORTACERO!


Situaţie explozivă la Dinamo! Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ se revoltă faţă de investitorii spanioli, care nu au făcut infuzia de capital promisă. PCH îl pune la zid pe Pablo Cortacero, acuzat că a minţit în privinţa investiţiilor.


Impasul financiar de la Dinamo nu a fost rezolvat, iar fotbaliştii au în continuare restanţe salariale. Deşi au adus jucători pe contracte mari, investitorii spanioli nu au virat sumele de bani promise.


PCH susţine că Pablo Cortacero i-a minţit pe fani, iar acum10 zile trebuia să vireze 800.000 de euro în contul clubului Dinamo.


“Minciuna ne provoacă mai multă suferinţă decât rezultatele proaste din ultimele etape. Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaştem, care fac parte dintr-un fond de investiţii care nu este fond de investiţii.


Avem nişte investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu 10 zile 800.000€ care nu au ajuns niciodată. Avem nişte conducători care îi ignoră în totalitate pe suporteri, au alergie la toate iniţiativele lor.


Am fost întrebaţi dacă suntem de acord cu modul în care comunică Pablo Cortacero. Nu credem că este un mod profesionist de a ţine legătura cu publicul şi cu presa. Acelaşi lucru îl făcea şi indianul care venise să preia Dinamo în 2016.


Vom rămâne rezervaţi atâta timp cât mai există o minimă speranţă. Dacă lucrurile se vor complica şi mai mult, cei vinovaţi ar fi cei mai bucuroşi să fie atacaţi de către noi, ca să aibă pe cine să dea vina pentru o eventuală dezertare. Deşi ne-au minţit urât, nu trebuie să ne ridicăm împotriva lor. Dar avem datoria ca vouă să vă spunem adevărul şi obligaţia de a pretinde de la cei ce conduc Dinamo să ne spună adevărul”, este mesajul PCH, postat pe Facebook.sursa: looksport.ro

Comentarii