Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Dinamo, regina salariilor din Liga 1

 


Dinamo, regina salariilor din Liga 1


Dinamo se laudă cu cele mai mari salarii din campionatul românesc, dar zvonurile că fotbaliştii vechi ar avea în continuare de primit restanţe îi îngrijorează chiar şi pe cei mai mari susţinători ai echipei din Ştefan cel Mare.


Dinamo, regina salariilor din Liga 1 

În acest moment, lotul lui Dinamo este cotat la 13,4 milioane de euro. Cei mai bine plătiţi fotbalişti ai „câinilor roşii” sunt chiar cei veniţi în perioada de mercato recent încheiată. Aleix Garcia şi Paul Anton câştigă fiecare în jurul a 35 de mii de euro pe lună, aproape de cei doi fiind Borja Valle, renumerat lunar cu 33 de mii de euro. 


Alţi jucători cu salarii mari de la Dinamo sunt Tomas Mejias, Janusz Gol, ambii cu câte 20 de mii de euro pe lună, Diego Fabbrini, cu 18 mii de euro pe lună şi Adam Nemec, cu 15 mii de euro pe lună. Nu la fel de bine plătiţi sunt şi jucătorii mai vechi din Ştefan cel Mare. Spre exemplu, cel mai bun fotbalist dinamovist în sezonul trecut, Deian Sorescu, încasează doar 7500 de euro pe lună.



sursa: telekomsport.ro

Comentarii