Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță, arătat cu degetul pentru haosul de la Dinamo!

 

Ionuț Negoiță, arătat cu degetul pentru haosul de la Dinamo!


Vasile Miriuță a dezvăluit cum a vrut Ionuț Negoiță să îl dea afară de la Dinamo după doar câteva meciuri. Antrenorul spune că a reușit să scape de demitere doar cu ajutorul lui Paul Anton, care a mobilizat vestiarul înaintea unei partide cu Poli Iași.



Dinamo traversează de câțiva ani o criză parcă fără sfârșit. Mulți pun totul pe seama managementului dezastruos din perioada lui Ionuț Negoiță.


Vasile Miriuță a fost antrenor în Ștefan cel Mare în urmă cu trei ani. Tehnicianul îl arată cu degetul pe Ionuț Negoiță și spune că fostul patron al echipei a vrut să îl dea afară după doar câteva meciuri.



Ionuț Negoiță, arătat cu degetul pentru haosul de la Dinamo! 

„O spun în premieră, n-am mai spus-o până acum. Când m-am dus la Dinamo, am stat primele 3-4 meciuri, m-a bătut Chiajna și am făcut vreo 2-3 egaluri. Îți dau cuvântul meu de onoare, au vrut să mă dea afară la meciul cu Iașiul. N-am spus-o la nimeni niciodată, dar acum o spun.


M-au chemat sus și mi-au spus că dacă nu bat Iașiul, mă dau afară. Domnul Negoiță era. Aveam clauză în contract că nu mă pot da afară până în ianuarie, era o sumă. Stăteam așa și îți dau cuvântul meu de onoare, m-am dus la Anton, că mi-a fost drag, și i-am zis să vină să bem un pahar de vin, sau suc, nu mai țin minte. I-am zis «ăsta mă zboară!».


Știți ce mi-a zis Anton? ‘Tati, stai liniștit, vorbesc cu băieții, meciul ăsta jucăm pentru tine, îi batem și rămâi aici cu noi’. Înainte de meci, au venit Filip, Nedelcearu la mine. I-am bătut și am mai stat câteva luni la Dinamo. Asta spun: o dată pe an, echipa trebuie să joace pentru antrenor, dacă ești corect cu ei” a spus Miriuță la Digi Sport.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii