Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pe cine pune capitan la echipa Dinamo

 





Dinamoviștii vor să-l învestească pe Paul Anton drept noul lider din teren, în locul lui  Ante Puljic.


Fotbalist, internațional, titular, membru Elite DDB, pe sufletul suporterilor, român, vorbitor de limbă spaniolă, stofă de lider. Acestea sunt motivele pentru care Paul Anton va prelua în cel mai scurt timp banderola de căpitan. Mai exact cum va apărea pe teren, din momentul în care va deveni titular incontestabil, întrucât mai are de recuperat pe partea fizică.


Mijlocașul de 29 de ani a decis pe ultima sută de metri să accepte oferta "câinilor" și este considerat cel mai potrivit, în acest moment, să poarte banderola. Nu pentru a-i uzurpa poziția lui Puljici, care va avea de tras mai tare pentru a-și păstra postul de titular, în duel cu Abdoulaye Ba, în condițiile în care Grigore este susținut de faptul că e eligibil U21. Dar Anton e unul dintre preferații lui Contra, care a vorbit despre posibilitatea revenirii sale încă de când proiectul "Nuevo Dinamo" era în fașă. În plus, Paul este ajutat de faptul că vorbește cele două limbi, română și spaniolă, de la echipă, considerându-se că din poziția sa, la mijlocul terenului, poate fi mult mai de ajutor grupului. 


7 goluri

și 7 assist-uri a bifat Anton în 59 de meciuri pentru Dinamo



sursa: gsp.ro

Comentarii