Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pe cine pune capitan la echipa Dinamo

 

Dinamoviștii vor să-l învestească pe Paul Anton drept noul lider din teren, în locul lui  Ante Puljic.


Fotbalist, internațional, titular, membru Elite DDB, pe sufletul suporterilor, român, vorbitor de limbă spaniolă, stofă de lider. Acestea sunt motivele pentru care Paul Anton va prelua în cel mai scurt timp banderola de căpitan. Mai exact cum va apărea pe teren, din momentul în care va deveni titular incontestabil, întrucât mai are de recuperat pe partea fizică.


Mijlocașul de 29 de ani a decis pe ultima sută de metri să accepte oferta "câinilor" și este considerat cel mai potrivit, în acest moment, să poarte banderola. Nu pentru a-i uzurpa poziția lui Puljici, care va avea de tras mai tare pentru a-și păstra postul de titular, în duel cu Abdoulaye Ba, în condițiile în care Grigore este susținut de faptul că e eligibil U21. Dar Anton e unul dintre preferații lui Contra, care a vorbit despre posibilitatea revenirii sale încă de când proiectul "Nuevo Dinamo" era în fașă. În plus, Paul este ajutat de faptul că vorbește cele două limbi, română și spaniolă, de la echipă, considerându-se că din poziția sa, la mijlocul terenului, poate fi mult mai de ajutor grupului. 


7 goluri

și 7 assist-uri a bifat Anton în 59 de meciuri pentru Dinamosursa: gsp.ro

Comentarii