Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Raspunsul transant al unui fost fotbalist de la Dinamo in privinta problemelor financiare

 


Raspunsul transant al unui fost fotbalist de la Dinamo in privinta problemelor financiareCătălin Munteanu, fost mijlocaş la Dinamo în anii 2006-2008, a abordat unul dintre cele mai sensibile subiecte de la formaţia din Ştefan cel Mare: problemele financiare cu care se confruntă clubul.


Munteanu ne-a spus că se aşteaptă ca situaţia să se rezolve şi şi-a exprimat speranţa ca Dinamo să nu se mai confrunte cu emoţiile retrogradării, aşa cum s-a întâmplat în sezonul precedent din Casa Liga 1.


”Sincer, eu n-am mai vorbit cu nimeni de acolo. Mai vorbeam cu Danciu, dar acum nu mai vorbesc cu nimeni. Mă aştept să se rezolve problemele financiare, nu ştiu când se va întâmpla asta. Sunt câteva luni de când au venit noii finanţatori şi nu s-a rezolvat nimic. Nici rezultatele nu îi ajută, Dinamo nu câştigă.


A făcut transferuri foarte bune, de calitate, jucători care au venit pe salarii foarte mari şi acum se aşteaptă ca pe lângă salarii să se plătească şi datoriile. Ei au ştiut în ce se bagă. Să sperăm că nu sunt probleme şi Dinamo o să îşi revină. Sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut, când a fost la retrogradare.”, a declarat Cătălin Munteanu, invitat la emisiunea Fotbal Look de pe Look Sport.sursa: looksport.ro

sursa: gsp.ro

Comentarii