Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Gică Hagi: „E ceva fantastic. Un proiect mare!”

 


Gică Hagi: „E ceva fantastic. Un proiect mare!”



Gică Hagi este de părere că în fotbalul din Liga 1 ar putea reapărea o forţă. Patronul Viitorului este impresionat de transferurile pe care le-a făcut Dinamo şi de banii pe care îi plătesc pe salarii. Hagi susţine însă că antrenorul Cosmin Contra are nevoie de timp.



Gică Hagi susţine că Dinamo ar putea deveni din nou o forţă a Ligii 1. Cel mai mare fotbalist din istoria României se declară impresionat de mutările pe care le-a făcut Dinamo în această perioadă şi îl încurajează pe Cosmin Contra, care n-a obţinut însă până acum rezultate pe măsura investiţiilor.


Reapare o forţă în fotbalul românesc? Hagi: ”E un proiect mare”

Gică Hagi spune că, de pe margine, mutările făcute de noii acţionari ai lui Dinamo lasă de înţeles că au lucrat la un proiect impresionant pentru fotbalul românesc. ”Regele” spune că echipa din Ştefan cel Mare ar putea redeveni o forţă, mai ales că a avut o campanie de transferuri în care a adus jucători foarte buni pentru nivelul din România.


”Au adus jucători foarte buni. Şi la Cosmin acelaşi lucru... l-am văzut puţin decepţionat de înfrângerea asta acasă cu Craiova, dar e nevoie de timp. Dinamo are un lot foarte bun, au adus jucători buni, banii pe care îi dau... e ceva fantastic. Văzând de departe, e un proiect mare”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.



sursa: telekomsport.ro

Comentarii