Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu: „Dinamo să își amintească de datorie”

 

Ionel Dănciulescu: „Dinamo să își amintească de datorie”


Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, încă nu a încasat restanțele financiare de la fosta formație. 


Ionel Dănciulescu a fost îndepărtat de la Dinamo odată cu venirea noilor investitori spanioli. Fanii-finanțatori din proiectul DDB au insistat pentru revenirea lui, dar în zadar. Ruptura este definitivă, dar Dănciulescu încearcă în continuare să își recupereze banii restanți, o sumă sub 10.000 de euro, după cum dezvăluie chiar el. 


Ionel Dănciulescu: „Dinamo să își amintească de datorie”

„Către mine nu a ajuns nicio sumă. Am văzut că s-au făcut niște plăți. Eu n-am depus memoriu, încă aștept. Nu vreau să fac asta. Cei de la Dinamo trebuie să își reamintească că au o datorie și față de mine. Sunt bani puțini, câteva mii de euro, sub 10.000 de euro. Mă gândesc la cauzele respective ale celor că au primit banii, cred că respectivii au ajuns la judecată. Au mers la Federație. Altfel nu cred că ar fi plătit, mă gândesc cum a fost situația lui Nistor”, a declarat Ionel Dănciulescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 



Totul pare frumos, pare pompos, proiecte, vom face, dar până în momentul de față nimic concret. Eu mai am o speranță că acest proiect va avea succes prin simplul fapt că e Contra acolo. Când va pleca și Cosmin nu voi mai avea deloc încredere. Zilele trec și nu se întâmplă nimic în afara de cuvinte frumoase.

- Ionel Dănciulescu



sursa: gsp.ro

Comentarii