Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionel Dănciulescu: „Dinamo să își amintească de datorie”

 

Ionel Dănciulescu: „Dinamo să își amintească de datorie”


Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, încă nu a încasat restanțele financiare de la fosta formație. 


Ionel Dănciulescu a fost îndepărtat de la Dinamo odată cu venirea noilor investitori spanioli. Fanii-finanțatori din proiectul DDB au insistat pentru revenirea lui, dar în zadar. Ruptura este definitivă, dar Dănciulescu încearcă în continuare să își recupereze banii restanți, o sumă sub 10.000 de euro, după cum dezvăluie chiar el. 


Ionel Dănciulescu: „Dinamo să își amintească de datorie”

„Către mine nu a ajuns nicio sumă. Am văzut că s-au făcut niște plăți. Eu n-am depus memoriu, încă aștept. Nu vreau să fac asta. Cei de la Dinamo trebuie să își reamintească că au o datorie și față de mine. Sunt bani puțini, câteva mii de euro, sub 10.000 de euro. Mă gândesc la cauzele respective ale celor că au primit banii, cred că respectivii au ajuns la judecată. Au mers la Federație. Altfel nu cred că ar fi plătit, mă gândesc cum a fost situația lui Nistor”, a declarat Ionel Dănciulescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. Totul pare frumos, pare pompos, proiecte, vom face, dar până în momentul de față nimic concret. Eu mai am o speranță că acest proiect va avea succes prin simplul fapt că e Contra acolo. Când va pleca și Cosmin nu voi mai avea deloc încredere. Zilele trec și nu se întâmplă nimic în afara de cuvinte frumoase.

- Ionel Dănciulescusursa: gsp.ro

Comentarii