Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Există o neliniște, dar sunt speranțe că toate aceste lucruri se vor regla

 

Există o neliniște dar sunt speranțe că toate aceste lucruri se vor regla


Cosmin Contra (44 de ani) e neliniștit din faptului că investitorii spanioli nu au achitat încă restanțele salariale către jucătorii lui Dinamo. 

Dinamo joacă sâmbătă, de la ora 21:45, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe. Contra vrea să întrerupă seria de 3 înfrângeri consecutive, dar e nemulțumit de anumite aspecte financiare de la club. 


Cosmin Contra: „Există o neliniște!”

„Și eu am venit tot pentru că mi s-a prezentat un proiect foarte serios. La nivel de aducere de jucători stăm bine, am adus cam tot ce am dorit să aducem. Dar există totuși această neliniște la nivel administrativ. Nu s-au pus bazele noii structuri, nu s-au făcut acele plăți care trebuiau făcute. 


E clar că există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că toate aceste lucruri se vor regla. Sunt neliniștit în privința asta. Lucrurile întârzie să se așeze. Există o neliniște, dar am încredere în acest proiect, cel care mi s-a prezentat”, a declarat Cosmin Contra într-o conferință de presă. 


Patronul îmi transmite că se vor rezolva toate problemele rapid și că vom putea începe munca cu adevărat, să ne gândim doar la îmbunătățirea clubului

- Cosmin Contra


sursa: gsp.ro

Comentarii