Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Există o neliniște, dar sunt speranțe că toate aceste lucruri se vor regla

 

Există o neliniște dar sunt speranțe că toate aceste lucruri se vor regla


Cosmin Contra (44 de ani) e neliniștit din faptului că investitorii spanioli nu au achitat încă restanțele salariale către jucătorii lui Dinamo. 

Dinamo joacă sâmbătă, de la ora 21:45, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe. Contra vrea să întrerupă seria de 3 înfrângeri consecutive, dar e nemulțumit de anumite aspecte financiare de la club. 


Cosmin Contra: „Există o neliniște!”

„Și eu am venit tot pentru că mi s-a prezentat un proiect foarte serios. La nivel de aducere de jucători stăm bine, am adus cam tot ce am dorit să aducem. Dar există totuși această neliniște la nivel administrativ. Nu s-au pus bazele noii structuri, nu s-au făcut acele plăți care trebuiau făcute. 


E clar că există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că toate aceste lucruri se vor regla. Sunt neliniștit în privința asta. Lucrurile întârzie să se așeze. Există o neliniște, dar am încredere în acest proiect, cel care mi s-a prezentat”, a declarat Cosmin Contra într-o conferință de presă. 


Patronul îmi transmite că se vor rezolva toate problemele rapid și că vom putea începe munca cu adevărat, să ne gândim doar la îmbunătățirea clubului

- Cosmin Contra


sursa: gsp.ro

Comentarii