Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Sunt genul de om, de fotbalist, cu mentalitate pozitivă, îmi place să joc în față, nu în spate

 

Magaye Gueye, 30 de ani, a jucat și-a marcat în Premier League în tricoul lui Everton, iar acum a venit să se impună în lupta cu Adam Nemec, 35 de ani, pentru a-i impresiona pe cei de la Dinamo.


Una dintre mișcările spectaculoase ale "câinilor" în mercato 2020 a fost aducerea atacantului Magaye Gueye, despre care GSP.RO v-a informat de la începutul sosirii sale în teste la echipa din Ștefan cel Mare. Francezul cu origini senegaleze a fost ales de Cosmin Contra pentru a-i face concurență lui Adam Nemec, peste care s-au pus anii, Gueye fiind recomandat de CV-ul său, peste cel al slovacului.


1,4 milioane de euro

a plătit Everton pe Gueye la 20 de ani, în 2010, când l-a cumpărat de la Strasbourg


Gazeta Sporturilor a adunat piesele de puzzle ce compun portretul fotbalistului de 1,83 metri din interviurile pe care el le-a dat în media engleză. Gueye a fost în vârf în momentul în care era la Everton, foarte tânăr fiind, între 2010 și 2012, apoi în 2013/2014. În prima perioadă a jucat pentru The Toffees, în a doua fie a stat accidentat, fie mai degrabă în tribună. David Moyes i-a modelat cariera și viața până în vara 2013, când l-a înlocuit pe Sir Alex Ferguson la Manchester United. Roberto Martinez l-a tot împrumutat.


7 echipe

a adunat atacantul înainte de a semna cu Dinamo: Strasbourg, Everton, Brest, Milwall, Adanaspor, Osmanlispor, Qarabag, cu azerii fiind campion


„Moyes a fost ca un tată, a văzut talentul în mine”

"David Moyes, pentru mine, a fost ca un tată. Cu adevărat. Era foarte strict cu mine, iar la acel moment nu am înțeles de ce. De-abia după un timp am realizat că el chiar avea încredere în mine", a mărturisit actualul dinamovist pentru presa engleză. "Chiar dacă era dur, el mi-a arătat că-și punea bazele în mine. Cred că mi-a văzut talentul, de aceea era mereu în spatele meu. De asta zic că era ca un tată, iar el m-a tratat ca pe un fiu. 


Apoi, când el a plecat de la Everton, trebuie să recunosc, totul s-a schimbat pentru mine. Am fost dezamăgit și am căzut un pic pentru că am semnat cu acel club fiindcă el m-a dorit. Când a plecat, nimic n-a mai fost la fel. Da, era un model de urmat pentru mine, iar când n-a mai fost la echipă, nu a fost ca și cum n-aș mai fi vrut să mă duc acasă, dar nu mai era același grup pentru mine. Roberto Martinez era un om bun. N-am nimic contra lui, dar și-a adus fotbaliștii pe care i-a vrut pentru tipul lui de fotbal. Nu spun neapărat că nu era și tipul meu, dar mie îmi făcea plăcere să joc cu David Moyes. În plus, când a venit Martinez, el a schimbat total filosofia și jucătorii. Mi-a spus de la început, în față, că nu fac parte din planurile sale".


3 goluri și 9 assist-uri

a reușit pentru Everton în 33 de meciuri în toate competițiile


„Dacă nu slăbești urgent, nu mai joci!”

În perioada petrecută la Milwall, cu care a sperat să revină în elita Premier League, francezul a avut de furcă cu managerul Ian Holloway din cauza greutății sale. Nici mai mult, nici mai puțin antrenorul i-a spus de la obraz, susțin jurnaliștii de la The Mirror: "Dacă nu slăbești urgent, nu mai joci la mine! Simplu da?". Magaye a avut mereu o luptă personală cu kilogramele în plus. Încă un detaliu ce l-a îndepărtat de pe Goodison Park, pe lângă problemele cu limba engleză de la acea vreme și accidentările. Plus că mereu a vrut să meargă undeva să joace, nu doar să se uite la staruri cum joacă într-unul din cele mai tari campionate ale lumii. A refuzat să fie la număr la alte câteva echipe, preferând să meargă la cele mai slab cotate pentru a-și relansa cariera. 


36 de partide

a adunat la Milwall, pentru care a marcat de 5 ori și a oferit două pase decisive


8 goluri în 28 de meciuri

a marcat Gueye ediția trecută pentru Qarabag, în Azerbaidjan și-n cupele europene, ajungând cu echipa sa în grupele Europa League


Aveam 24 de ani și voiam să joc, era vârsta pentru fotbal, de aceea am ales să plec de la Everton, chiar dacă m-am îndepărtat de Premier League. Am considerat că pot face pasul de la băiat la bărbat, pentru a-mi prezenta talentul.Sunt genul de om, de fotbalist, cu mentalitate pozitivă, îmi place să joc în față, nu în spate. Nu contează până la urmă unde joc, important este s-o fac și să-mi ajut echipa.

- Magaye Gueye, atacant Dinamosursa: gsp.ro

Comentarii