Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Conducerea lui Dinamo se gândește sa aduca un om important

 


Conducerea lui Dinamo se gândește  sa aduca un om important


Conducerea lui Dinamo se gândește să facă o mutare surprinzătoare și ar fi gata să-l aducă înapoi pe Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori al clubului, care confirmă discuțiile cu formația alb-roșie.


A fost o întâlnire spontană, la o cafea. Am vorbit atât despre principii, cât și despre Dinamo. Nu am discutat ceva concret despre revenirea mea la club, dar nu exclud această posibilitate. 


Dacă este un proiect serios și ceva benefic atât pentru club, cât și pentru acești copii, de ce nu? Noii conducători mi-au lăsat o impresie foarte bună, chiar surprinzător de bună.


Rezultatele slabe înregistrate la juniori, printre care și o înfrângere cu FCSB U17, scor 2-8, îi determină pe șefii spanioli din club să ia măsuri, iar revenirea lui Gabi Răduță la Centrul de Copii și Juniori ar fi una dintre ele. 


 Sefii lui Dinamo i-au propus acestuia să revină în cadrul clubului, pentru a redresa situația de la nivelul juniorilor.


Răduță a condus cu succes Centrul de Copii și Juniori, Dinamo obținând 9 trofee în 8 ani la nivelul juniorilor A, B și C, bifând 18 finale, însă a fost îndepărtat de Bogdan Bălănescu, fostul director general, după ce a criticat în mai multe rânduri situația din club și a tras mai multe semnale de alarmă.


sursa: gsp.ro

Comentarii