Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Am stofă de lider și-mi place s-o demonstrez, nu doar s-o spun


Am stofă de lider și-mi place s-o demonstrez, nu doar s-o spun


Dinamo și-a găsit un fundaș cu personalitate, uriașul Abdoulaye Ba, 1,97 metri, cu meciuri în LaLiga, în prima ligă portugheză, în Turcia, în Germania și în Champions League.


Cosmin Contra a vrut neapărat un fundaș central român, cu experiență, a insistat pentru aducerea lui Dragoș Grigore (Ludogoreț), însă ex-căpitanul naționalei și al "câinilor" a continuat la multipla campioană a Bulgariei. "Guriță" a căpătat totuși un fundaș cu un CV atractiv, un uriaș de 1,97 metri care e puternic, dar și capricios. Cu multă personalitate.


De ce îi iau colegii telecomanda din mână

Cum se vede el? Nu e modest, își cunoaște valoarea, doar a fost campion cu Porto, printre altele, și s-a luptat cu supervedetele din LaLiga, Cristiano, Messi, Suarez, Griezmann și ceilalți.


„Abordez fiecare antrenament ca și cum ar fi ultimul meci din viața mea. Am stofă de lider și-mi place s-o demonstrez, nu doar s-o spun. Nu pierd nopțile, nu ies în oraș. Și în timpul liber îmi place să mă uit la fotbal, pentru că iubesc acest sport și trebuie să învăț mereu. Uneori, colegii îmi iau telecomanda din mână ca să iau o pauză”, a povestit senegalezul.


Borja i-a pus o vorbă bună

Format de Academia "dragonilor" din Porto, a mai jucat pentru Guimaraes, Coimbra, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, Munchen 1860, Deportivo La Coruna. La galițieni, a fost coechipier cu Borja Valle, pe care-l regăsește la București, decarul "câinilor" l-a recomandat lui Contra.


„Mister, omul e forță! Ocazional, poate juca și mijlocaș defensiv, nu doar stoper. Te poți baza pe el și dacă mergi la război”, i-a transmis spaniolul tehnicianului despre african.


„Poate face erori ce costă puncte”

Cum îl văd jurnaliștii iberici? Portretul este detaliat, nu doar cu laude, ci și cu punctele slabe.


- „E un fundaș central rapid, care impresionează prin forța sa. E sigur pe el cu mingea la picior, dar e capabil să facă un meci bun, în general, iar apoi să facă o eroare care să coste puncte” 

- „Încrederea e cheia jocului său. Dacă se simte bine, poate fi un fotbalist foarte bun. În ciuda înălțimii, 1,97 metri, nu impresionează în jocul aerian. E foarte bun la fazele fixe, foarte bun pe jocul defensiv. În atac, nu prea contribuie”

- „A jucat într-un sistem cu o apărare de 5 sub comanda lui Paco Jemez și Michel. E genul de jucător care se poate remarca în acest sistem dacă e susținut de colegi”


7 selecții

are în prima reprezentativă a Senegalului 46 de meciuri și un gol are în LaLiga


Am jucat cu Porto contra lui United și Chelsea. A fost o perioadă frumoasă din viața mea. Am avut ocazia să joc alături de Falcao, Jackson Martinez, Quaresma, Varela și alții, a fost ceva deosebit. Sunt format de Porto și am acea mentalitate de campion.

Abdoulaye Ba, fundaș Dinamo


A mers în spatele autocarului, degeaba

În 2017, a semnat cu Rayo pe 4 sezoane. În 2019, Abdoulaye Ba a trăit un adevărat infern acolo, timp de mai bine de 6 luni. Paco Jémez nu conta pe el, așa că-și dorea să plece, dar clubul nu i-a făcut deloc viata ușoară. Totul a pornit de la o întârziere la un antrenament, după care tehnicianul l-a exclus din lot pentru câteva zile, deși era una dintre piesele importante. Jemez a susținut că nu era prima dată când întârzia. Fotbalistul și-a cerut, ulterior, scuze: „Îmi pare rău, a fost fără îndoială greșeala mea. Sunt profesionist, datoria mea era să fiu acolo. Am avut o problemă gravă de familie și a fost imposibil să ajung la timp. Cu toate astea, am ajuns în cantonament cu câteva minute întârziere, am luat mașina și am mers în spatele autocarului. Am primit apoi un mesaj și mi s-a spus să mă întorc acasă. Mi s-a părut foarte ciudat, eram acolo, lângă ei!”


„Nimeni nu m-a ajutat”

La Rayo Vallecano a avut clauză de reziliere de 15 milioane de euro, până deunăzi când s-a despărțit gratis de formația ajunsă în LaLiga 2. Vara trecută, l-a dorit Al Nassr și arabii ofereau 2,5 milioane de euro, însă afacerea a căzut fiindcă spaniolii au tot tergiversat discuțiile. Ba a mai fost pe lista lui AEK Atena, unde s-a transferat Nedelcearu zilele trecute, și Brest, însă nici grecii, nici francezii n-au făcut o ofertă concretă. Abdoulaye a avut momente de frustrare, mai ales când era ținut prin tribună. „Sper ca niciun jucător să nu treacă prin ce trec eu. Nu înțeleg situația asta, vreau să știu ce se întâmplă, dar nimeni nu vorbește cu mine. Eu vreau să joc. E jobul meu și nu îl pot practica! Paco ne-a zis și mie, și conducerii că nu intru în planurile lui. Am avut oferte din Arabia, Franța, Germania. Când le spun celor care mă sună că Rayo a refuzat o ofertă de 2,5 milioane de euro cred că glumesc. Ce mă doare cel mai mult e că nimeni nu m-a ajutat în carieră, nimeni nu mi-a oferit nimic”, mărturisea senegalezul.


sursa: gsp.ro

Comentarii