Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Marele dinamovist" Nistor a cerut executarea verdictului si depunctarea lui Dinamo




"Marele dinamovist" Nistor a cerut executarea verdictului si depunctarea lui Dinamo



Dinamo nu e în stare să achite nici măcar datorii vechi, nu sunt restante numai salariile lotului actual. 


Fiindcă nu a primit 20.000 de euro după ce a câștigat procesul cu clubul, Dan Nistor a cerut executarea verdictului care i-a fost favorabil. Roș-albii au termen până miercuri să plătească, altfel vor pierde și alți bani, și puncte din clasament


Salariile mari pe care Dinamo le-a oferit nou-veniților în perioada de transferări încheiată recent presează un buget cu care clubul oricum nu era în stare să jongleze. Pablo Cortacero și ceilalți spanioli care au apărut în Ștefan cel Mare nu au reușit până acum să stingă datorii care trebuie să fie achitate urgent: salariile fotbaliștilor de acum și acelea ale unor angajați vechi, care au deschis procese împotriva roș-albilor.


Dan Nistor avea de recuperat 20.000 de euro din perioada pe care a petrecut-o la Dinamo. El a depus un memoriu, a ieșit învingător din litigiu și tot nu a primit banii. Mijlocașul aflat acum la Craiova a trecut la următorul pas: cere executarea deciziei care îi este favorabilă. S-a ajuns în punctul în care comisiile din FRF trebuie să forțeze clubul să achite datoria. Care este procedura?


A pornit numărătoarea inversă

Comisia de Disciplină va avea o ședință miercuri. Dacă Dinamo nu va demonstra atunci că i-a plătit lui Nistor 20.000 de euro, riscă o amendă, între 3.000 de lei și 7.000 de lei. La 15 zile de la data de miercuri, 14 octombrie, echipei îi vor fi scăzute două puncte din clasament dacă tot nu o să stingă datoria față de jucător. După alte 15 zile de neplată, încă două puncte. "Câinii" stau, oricum, rău în clasament, sunt antepenultimii în Liga 1, cu numai 5 puncte adunate în șase etape. Depunctarea i-ar prăbuși către situația în care s-au aflat în sezonul precedent, în care numai extinderea numărului de echipe din primul eșalon, de la 14 la 16, i-a salvat de la retrogradare. 


Mai au de luat bani Mihalcea, Montini, Kostrna, Moga

Amenințarea pe care o constituie datoria către Nistor nu e singura de care are parte Dinamo. Adrian Mihalcea, fostul antrenor al "câinilor", a depus și el memoriu pentru 10.000 de euro. În aceeași situație se află Kristian Kostrna, fundașul dreapta slovac la care roș-albii au renunțat după finalul sezonului trecut, și Mattia Montini, atacantul italian ajuns de curând la Astra. Ei au de recuperat câte 20.000 de euro. Clubul mai are să-i achite niște bani și lui Sebastian Moga, fost antrenor secund. De când au venit, spaniolii nu au închis nicio datorie dintre cele vechi. Cu tot cu sumele care ar trebui să-i fie plătite lui Ionuț Negoiță, Cortacero și oamenii lui ar trebui să achite 5 milioane de euro în perioada următoare. 



sursa: gsp.ro

 

Comentarii