Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo - Astra, șanse mici să se joace

 

Dinamo - Astra, șanse mici să se joace


Partida dintre Dinamo și Astra, programată vineri, de la ora 21:00, riscă să fie amânată din cauza unui focar de coronavirus apărut în lotul oaspeților. 


UPDATE 29 octombrie ora 7:00


Numărul de cazuri pozitive din lotul giurgiuvenilor în acest moment este 15, însă Astra mai așteaptă o serie de rezultate, care încă nu au venit. Acestea urmează să fie comunicate în cursul zilei de azi.


UPDATE 00:05


Alte 5 rezultate pozitive au sosit pe adresa clubului: Mihai Popa (portar, 29 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), George Merloi (extremă, 21 de ani), Dinu Graur (fundaș, 25 de ani) și Sébastien Wüthrich (mijlocaș, 30 de ani). Toți jucătorii sunt asimptomatici. Mai sunt așteptate rezultatele pentru Albert Stahl (extremă, 21 de ani), Valerică Găman (fundaș central, 31 de ani), Dario Canadija (mijlocaș, 26 de ani).


Astra va înainta o cerere oficială de amânare a partidei către LPF. 


Dinamo - Astra, șanse mici să se joace

David Bruno (fundaș, 28 de ani), Constantin Dima (fundaș, 21 de ani), Ljuban Crepulja (mijlocaș, 27 de ani) și David Lazar (portar, 29 de ani) au fost testați din nou pozitiv cu noul coronavirus, informează sursele GSP.ro. Ei au mai avut rezultate pozitive și în finalul sezonului precedent. 


Nu sunt însă singurii în această ipostază, fiind și mai multe cazuri noi. Giurgiuvenii așteaptă în continuare rezultatele tuturor jucătorilor. Acestea vor veni cel mai probabil la noapte. 


Cazuri ciudate de coronavirus la Astra

Testele au fost efectuate în dimineața zilei de joi, la o clinică din centrul Bucureștiului, favorita mai multor cluburi importante, precum FCSB, Rapid sau Chiajna. Rezultatele au venit joi seara. Niciun membru din staff, nici măcar medicii sau maseurii, persoane care au contact direct cu jucătorii, nu au fost găsite pozitive. Din această cauză, conducătorii Astrei au caracterizat situația drept una „ciudată” și doresc să reprogrameze testarea.


Dinamo va refuza cel mai probabil să dispute meciul în aceste condiții, mai ales că Astra a efectuat în această după-amiază un antrenament în formulă completă. 


FRF a schimbat astăzi protocolul

Conform noului protocol stabilit de FRF, prin noile prevederi referitoare la cazurile depistate pozitive cu coronavirus în urma testării, „pacientul cu SARS COV 2 nu mai trebuie retestat RT-PCR timp de 90 zile de la vindecare, cu excepția persoanelor cu imunodepresii severe sau a celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă. Dacă persoana este totuși retestată, un rezultat pozitiv în perioada de 90 de zile de la vindecare nu poate fi considerat o nouă infecție, cu excepția persoanelor cu imunodepresii severe sau a celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă.


surse: gsp.ro

Comentarii