Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mijlocașul lui Dinamo, peste Neymar sau Sadio Mane intr-un top

 


Mijlocașul lui Dinamo, peste Neymar sau Sadio Mane intr-un topDiego Fabbrini (30 de ani), mijlocaș ofensiv la Dinamo, figurează pe podium în topul celor mai des faultați jucători din Europa. Între primii 20 apare și Alexandru Mățan (21 de ani), de la Viitorul.


CIES Football Observatory a întocmit un top al celor mai des faultați jucători din cele 33 de campionate ale Europei, precum și o ierarhie a fotbaliștilor care faultează cel mai des.


Liga 1 are reprezentați în ambele topuri. La capitolul faulturi suferite, italianul Diego Fabbrini ocupă a doua poziție, fiind faultat de 23 de ori în 312 minute jucate*. Deasupra lui Fabbrini se află Jerell Sellars, de la Ostersunds din Suedia, iar imediat sub el este Jorge Diaz, de la Panetolikos din Grecia.


În același top, pe locul 19, figurează Alex Mățan, jucătorul de atac de la Viitorul, care a fost faultat de 27 de ori în 534 de minute jucate. La celălalt capitol, de faulturi comise, Sepsi OSK îl dă pe Boubacar Fofana, care ocupă locul 11, cu 13 faulturi în 272 de minute.sursa: gsp.ro

Comentarii