Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cortacero mai aduce un om în conducerea lui Dinamo! Ce misiune va avea

 

Cortacero mai aduce un om în conducerea lui Dinamo! Ce misiune va avea


Ioan Mărginean a împlinit azi 60 de ani, iar Pablo Cortacero, conducătorul lui Dinamo, l-a felicitat personal și l-a asigurat din nou că va primi un loc în staff-ul administrativ al clubului.


Spaniolul este cel care l-a propus pe fostul fundaș al lui Dinamo ca manager general, în ședința de săptămâna trecută, iar numire oficială urmează a fi făcută în următoarele zile. Acesta urmează să se ocupe de relația cu FRF și LPF, fiind un apropiat al noii conduceri. Fostul conducător de la Gaz Metan va mai avea o misiune, aceea de a strânge legendele lui Dinamo în jurul actualului proiect.


Cortacero vine să rezolve problema cu banii

Finanțatorul lui Dinamo nu se află în România, dar va reveni zilele acestea și va asista la derby-ul de duminică, cu Craiova. În plus, acesta va rezolva și problema banilor. Dinamo va primi o tranșă din drepturile TV, iar cu această sumă se va plăti o parte din restanțele către jucători.


sursa: gsp.ro

Comentarii