Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cortacero mai aduce un om în conducerea lui Dinamo! Ce misiune va avea

 

Cortacero mai aduce un om în conducerea lui Dinamo! Ce misiune va avea


Ioan Mărginean a împlinit azi 60 de ani, iar Pablo Cortacero, conducătorul lui Dinamo, l-a felicitat personal și l-a asigurat din nou că va primi un loc în staff-ul administrativ al clubului.


Spaniolul este cel care l-a propus pe fostul fundaș al lui Dinamo ca manager general, în ședința de săptămâna trecută, iar numire oficială urmează a fi făcută în următoarele zile. Acesta urmează să se ocupe de relația cu FRF și LPF, fiind un apropiat al noii conduceri. Fostul conducător de la Gaz Metan va mai avea o misiune, aceea de a strânge legendele lui Dinamo în jurul actualului proiect.


Cortacero vine să rezolve problema cu banii

Finanțatorul lui Dinamo nu se află în România, dar va reveni zilele acestea și va asista la derby-ul de duminică, cu Craiova. În plus, acesta va rezolva și problema banilor. Dinamo va primi o tranșă din drepturile TV, iar cu această sumă se va plăti o parte din restanțele către jucători.


sursa: gsp.ro

Comentarii