Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Cosmin Contra a vorbit despre posibila sa demitere de la Dinamo

 

Dinamo a pierdut şi meciul cu Universitatea Craiova, iar acum a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga I.Şase meciuri a strâns Cosmin Contra de la revenirea sa pe banca lui Dinamo, însă palmaresul antrenorului nu este tocmai la nivelul aşteptărilor noilor conducători din Ştefan cel Mare. O victorie, o remiză şi patru înfrângeri are Contra la Dinamo, iar la conferinţa de presă susţinută după meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul a recunoscut că este aproape de o eventuală demitere.


"Pentru mine meciul cu Sepsi, e o adevărată finală şi o să-l pregătesc exact cum trebuie, e necesară o victorie ca să ne liniştim din toate punctele de vedere, să urcăm în clasament, dacă nu... Rezultatele sunt cele mai ţin antrenorul în funcţie.


Din păcate, în 6 meciuri, am doar o victorie şi un rezultat de egalitate, foarte puţin şi dacă nu începem să câştigăm va fi o problemă foarte mare. Presiunea va deveni din ce în ce mai mare, am adus jucători foarte buni, care ar trebui să aducă rezultate, din păcate n-am reuşit lucrul acesta în ultimele 3 meciuri. Ar trebui să ne trezim toţi, eu primul, apoi să mergem la Sepsi, o echipă în formă maximă şi să arătăm mai bine decât am arătat în acest meci.

Nu ştiu dacă există răbdare, acestea sunt riscurile meseriei şi o ştiu foarte bine! Rezultatele te ţin în funcţie, totul face parte din acest joc şi dacă nu vom câştiga foarte repede, normal că există posibilitatea ca oamenii din conducere să se gândească la o schimbare, pentru că primul care cade e antrenorul" , a declarat Cosmin Contra.sursa: telekomsport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii