Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


MIHALCEA I-A LUAT APĂRAREA LUI COSMIN CONTRA

 

MIHALCEA I-A LUAT APĂRAREA LUI COSMIN CONTRA


Fostul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea a ţinut să îi ia apărarea lui Cosmin Contra, după startul modest de sezon, în care echipa ocupă un modest loc 14, cu doar 5 puncte marcate.


Mihalcea crede că noua conducere va reuşi rezultate importante, iar transferurile efectuate vor aduce randamentul scontat, dacă li se va acorda răbdare.


„Mi se pare absurd să ceri demisia lui Cosmin Contra. E îngândurat, dar poate trece peste acest moment. Nu cred într-o coaliţie contra lui Dinamo. E deranjant totuşi să ai atâtea greşeli etapă de etapă.


Nu cred că spaniolii au un aer superior. Sunt nişte domni care vor să facă performanţă la Dinamo, nu cred că e bine să-i criticăm. Să le acordăm timp.sursa: looksport.ro


Comentarii