Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Nicolae Badea, mesaj clar în privința construirii unui stadion pentru Dinamo

 

Nicolae Badea, mesaj clar în privința construirii unui stadion pentru Dinamo


Nicolae Badea, fostul acționar al lui Dinamo, a vorbit despre situația stadionului din „Ștefan cel Mare”, care nu a putut fi modernizat pentru EURO 2020 precum stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești.


Fostul șef al „câinilor”, care deține drepturile asupra bazei pe o perioadă nedeterminată și care a fost acuzat că a cerut să aibă în continuare anumite drepturi asupra unei noi arene, fapt problema care a oprit CNI-ul să demareze construcția, spune că nu se opune construirii noului stadion și acuză Ministerul Afacerilor Interne.


„În ceea ce ne privește, FC Dinamo (n.r- societatea deținută de Badea) niciodată nu s-a opus construirii unui nou stadion! Dimpotrivă, comunicările scrise și demersurile pe care le-am făcut și-n relația cu Ministerul de Interne și în relația cu CNI-ul sunt o probă clară că lucrul ăsta nu a existat. Este imposibil ca un dinamovist sau ca FC Dinamo să nu dorească să se construiască un stadion nou.


Problema este la Ministerul Afacerilor Interne! Existența acelor contracte nu împiedică în niciun caz. Dimpotrivă, am comunicat că nu vom iniția niciun demers juridic care să afecteze investiția într-un nou stadion.


CNI-ul, de fapt, vrea să se asigure, și le-au fost date aceste asigurări, că pe perioada construcției nu va exista niciun incident juridic care să împiedice derularea acesteia” a declarat Nicolae Badea la Național FM, conform Realitatea Sportivă.


Stadionul actual al lui Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe


Fanii DDB, întâlnire cu premierul Orban 

Primul ministru Ludovic Orban, ministrul Tineretului și Sportului Ionuț Stroe și alți reprezentanți ai Guvernului au avut o întâlnire cu membrii Boardului DDB, în luna septembrie, subiectul ședinței fiind noul stadion. A mai existat la începutul verii, o întrevedere cu Marcel Vela, ministrul de Interne, tot pe această temă. Guvernul României și-a arătat toată deschiderea și a subliniat că susține proiectul noului stadion Dinamo alături de Compania Națională de Investiții.


Vestea cea mare pentru „câini" este că reprezentanții Guvernului au dat asigurări că lucrările pentru noul stadion Dinamo vor demara la începutul anului viitor.



sursa: gsp.ro

Comentarii