Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Scandal de proporții în handbalul românesc! Oficialii lui Dinamo vor să retragă echipa din campionat și să o mute în Ungaria












Handbalul masculin românesc poate pierde echipa care a avut cele mai bune rezultate în ultimii ani, din cauza deciziei Federației de a reduce numărul jucătorilor extracomunitari pe care fiecare formație îi poate folosi.

Oficialii lui Dinamo au anunțat că se gândesc foarte serios să se retragă din "Liga Zimbrilor", campionatul României, sa  îi mute pe "dulăi" în Ungaria.

"Dacă nu se reușește schimbarea acestei decizii, ne gândim ca din sezonul viitor să nu mai participăm în campionatul românesc și să participăm într-unul dintre campionatele din țările încojurătoare, cel mai probabil în Ungaria.

De ce Ungaria? Avem un lobby foarte bun acolo, după ce Marian Cozma a jucat ani buni acolo. Avem și o relație foarte bună cu clubul Vesprem. Am luat deja legătura cu federația maghiară și încercăm să găsim o soluție", a anunțat Ovidiu Semen, team-managereul dinamoviștilor, pentru TVR Sport.


Totul a început după ce Federația Română de Handbal a decis ca fiecare echipă din handbalul masculin românesc să poată folosi maximum trei jucători extracomunitari. Decizia este una cruntă pentru Dinamo, fiindcă "dulăii" au în lot opt jucători străini.

Daniel Georgescu: „Este un act criminal, jucătorii plâng la antrenament”
Finanţatorul celor de la Dinamo, Daniel Georgescu susţine că atmosfera la echipă a fost pur şi simplu distrusă de decizia luată. “Sunt jucători pe care i-am văzut plângând după această decizie. La propriu, plângeau la antrenament. E greu să-i mobilizezi. Vom merge în fața Ministrului și la CNCD. Decizia poate fi revocată de MTS. Este un act criminal. Nu e prima oară când vor să ucidă Dinamo. Când aveam 4 extracomunitari au vrut să limiteze la 2, acum au revenit. O fac odios", a declarat Georgescu pentru Radio Sport 1.

"Au votat împotriva noastră unul a cărui soție este antrenor la un lot de junioare, altul care, împreună cu soția, lucrează la Centrul Olimpic de la Iași. Să înțelegeți de ce handbalul este acolo. Preocuparea lor este de a controla în unanimitate.

De răzbunare, dar nu se gândesc că dau în atâția suporteri, într-un spirit. E schemă studiată. Nicio clipă nu s-au gândit la handbalul românesc. Nu există nicio prevedere în acest sens. Ce s-ar întâmpla dacă fiecare club angajează 16 străini comunitari? Unde mai intră românii?

Fac apel la toți oamenii din handbal. Chiar îi mulțumesc domnului Vasile Stângă, de la rivalii steliști, pentru susținerea vocală. Alții poate se bucură, dar aș fi trist să știu asta. E nevoie de unitate”, a spus Georgescu pentru sursa citată.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii