Post Top Ad


CHIRILA: ”MI SE PARE BLAZAT! EŞTI ANTRENOR LA DINAMO, CUM SĂ SPUI AŞA CEVA?”Ionuț Chirilă atacă: „Dinamo era Barcelona României, cu 7 jucători ...
Ionuţ Chirilă l-a criticat pe Adrian Mihalcea pentru faptul că Dinamo se regăseşte atât de joc în play-out-ul Casa Liga 1, iar jocul arată extrem de rău. Chiar dacă este consţient că pauza pricinuită de pandemie a accentuat contextul în care se află Dinamo, Chirilă spune că antrenorul ”câinilor” trebuie să facă mai mult de atât. E nevoie de o mai mare implicare şi să fie mai aspru în vestiar.


”Mihalcea e la început, a avut şi problema cu pandemia, dar mi se pare blazat. Îi trebuie timp, dar echipa asta trebuie să crească. După victoria de la Clinceni, Dinamo a stagnat ca joc. Mihalcea trebuie să demonstreze că ştie să construiască o echipă şi că ştie să transforme nişte jucători din perspective în certitudini. Acest lucru trebuie făcut de oameni care au demonstrat că ştiu să facă acest lucru."


"(...) N-am înţeles discursul lui. Spunea abătut că Rednic e mai iubit în Ştefan cel Mare decât el. Ce cauţi să vorbeşti de Rednic? Tu trebuie să-i aduci pe jucători într-o stare de excitaţie nervoasă în care să spargă vestiarul cu picioarele şi să iasă ca nişte kamikaze de acolo.


Tu trebuie să imprimi mentalitatea de învingător jucătorilor. Tu eşti antrenorul lui Dinamo, ai hăţurile lui Dinamo, nu vii cu astfel de declaraţii! Nu faci niciodată aşa ceva!”, a spus Ionuţ Chirilă, la Gsp Live.
sursa foto: gsp.ro
sursa: looksport.ro

Comentarii