Post Top Ad


Gigi Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo. "Nu-mi trebuie niciun ban"multescu-3Propunerea aprobată de boardul DDB prevede înlocuirea lui Adrian Mihalcea cu Gigi Mulțescu (68 de ani). Noul antrenor ar urma să fie ajutat de un alt fost tehnician de la Dinamo, Cornel Țălnar.


Gigi Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo
Decizia anunțată de Peluza "Cătălin Hîldan" vine după ce Ionuț Negoiță și-a dat acordul ca Dinamo să fie preluată de suporteri și a semnat memorandumul de înțelegere.


Fanii i-au mulțumit lui Adrian Mihalcea, cel care a sosit la echipă în martie, dar care a stat pe bancă la doar 7 partide. Fostul atacant a înregistrat o victorie, o remiză și cinci înfrângeri."Boardul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimbarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei.

Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei.


A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă", se arată în comunicatul DDB.
Gigi Mulțescu: "Nu-mi trebuie niciun ban"


Mulțescu era liber de contract din vara anului trecut, ultima experiență având-o în Liga 2, la Petrolul Ploiești.
Fost mare jucător la Dinamo, Gigi Mulțescu a antrenat-o pe echipa din "Ștefan cel Mare" în alte trei mandate, ultima oară în 2013.


Cel poreclit "SMURD-ul" are experiență în salvarea echipelor de la retrogradare, exact de ceea ce are nevoie Dinamo în acest moment. Mulțescu spune că va lucra gratis și va accepta să fie plătit doar dacă își îndeplinește obiectivul.


"Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulțescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se știe despre el că a salvat și alte echipe aflate într-o situație asemănătoare. Mulțescu este cunoscut ca un antrenor scump.


CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenții. Răspunsul dat de Gigi Mulțescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: 'Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată'", au mai scris cei din programul DDB.

sursa: digisport.ro

Comentarii