Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Gigi Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo. "Nu-mi trebuie niciun ban"



multescu-3



Propunerea aprobată de boardul DDB prevede înlocuirea lui Adrian Mihalcea cu Gigi Mulțescu (68 de ani). Noul antrenor ar urma să fie ajutat de un alt fost tehnician de la Dinamo, Cornel Țălnar.


Gigi Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo
Decizia anunțată de Peluza "Cătălin Hîldan" vine după ce Ionuț Negoiță și-a dat acordul ca Dinamo să fie preluată de suporteri și a semnat memorandumul de înțelegere.


Fanii i-au mulțumit lui Adrian Mihalcea, cel care a sosit la echipă în martie, dar care a stat pe bancă la doar 7 partide. Fostul atacant a înregistrat o victorie, o remiză și cinci înfrângeri.



"Boardul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimbarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei.

Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei.


A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă", se arată în comunicatul DDB.
Gigi Mulțescu: "Nu-mi trebuie niciun ban"


Mulțescu era liber de contract din vara anului trecut, ultima experiență având-o în Liga 2, la Petrolul Ploiești.
Fost mare jucător la Dinamo, Gigi Mulțescu a antrenat-o pe echipa din "Ștefan cel Mare" în alte trei mandate, ultima oară în 2013.


Cel poreclit "SMURD-ul" are experiență în salvarea echipelor de la retrogradare, exact de ceea ce are nevoie Dinamo în acest moment. Mulțescu spune că va lucra gratis și va accepta să fie plătit doar dacă își îndeplinește obiectivul.


"Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulțescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se știe despre el că a salvat și alte echipe aflate într-o situație asemănătoare. Mulțescu este cunoscut ca un antrenor scump.


CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenții. Răspunsul dat de Gigi Mulțescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: 'Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată'", au mai scris cei din programul DDB.





sursa: digisport.ro

Comentarii