Post Top Ad


VIDEO | Dănuț Lupu: "Eu îmi doresc să retrogradeze și e de bine ce spun eu!”
Dănuț Lupu

Dănuț Lupu (53 de ani), fost jucător important pentru Dinamo, a oferit o declarație surprinzătoare în cadrul emisiunii ProSport Live, cu privire la viitorul echipei din „Ștefan cel Mare”.

Fostul mare fotbalist, Dănuț Lupu, a explicat de ce ar fi mai bine pentru Dinamo București dacă ar retrograda în Liga 2, făcând referire la gruparea din Liga 4, CS Dinamo, deținută de către Nicolae Badea, și o posibilă coeziune dintre cele două cluburi.

Dănuț Lupu vrea ca Dinamo să retrogradeze


„Sincer, cu toate că o să mi se urce toată lumea în cap, eu îmi doresc să retrogradeze. E de bine ce spun eu acum, pentru că dacă va retrograda se va face o singură echipă Dinamo, care o să aibă și palmares, și culori, absolut tot. Eu așa cred, e părerea mea. Am visat azi-noapte. Au retrogradat atâtea echipe, care e problema?
Și să vă mai spun ceva, să nu se supere suporterii pe mine, eu cred că Dinamo Dinamo e în Liga 4. Sunt două echipe Dinamo, una are palmares și culori, cealaltă joacă în Liga 1, dar nu are nimic. Poate de-aia nici nu a cumpărat-o nimeni. Rămânem în Divizia A, ok, avem foarte mari șanse, dar ce facem mai departe? Nu va investi nimeni într-o echipă care nu are culori, palmares, autocar, birouri, nimic."


"V-ați gândit că domnul Badea poate să spună la 1 septembrie «Știți ceva? V-am dat culorile și emblema, le vreau înapoi» și atunci ce o să fie? O să joace Dinamo într-un negru alb. Păi, și dacă ne ia emblema și culorile, ce mai facem?! Ce faci în momentul ăla?!”, a spus Dănuț Lupu, la ProSport Live.


Dănuț Lupu, despre numirea lui Gigi Mulțescu


Gheorghe Mulțescu (68 de ani) îl va înlocui pe Adrian Mihalcea pe banca tehnică a lui Dinamo, iar Dănuț Lupu este de părere că această numire trebuia făcută cu mult timp în urmă de către cei din conducerea clubului.


„Era de așteptat. Eu am spus de acum câteva luni că singurul antrenor care putea să facă ceva e Gigi Mulțescu. Până acum au făcut experimente. La vârsta pe care o are dânsul nu cred că mai riscă nimic, ba din contră eu cred că va reuși 100%”, a spus Dănuț Lupu.


Întrebat despre suma pe care Asociația DDB i-o poate oferi lui Gigi Mulțescu, Dănuț Lupu consideră că antrenorul nu se gândește la bani.


„Nu cred că îl interesează pe nea Gigi nanii. 10 mii azi îi ai și poți să îi cheltui foarte repede. Dar dacă va reuși să salveze echipa, va rămâne de-a lungul istoriei un antrenor care a salvat echipa”, a mai spus Dănuț Lupu.sursa foto: gsp.ro

Comentarii