Post Top Ad


­čĹŐ Fanii lui Dinamo din programul DDB, "razboi" cu AMFB ╚Öi Federa╚Ťia Rom├óna de Fotbal


 


Zoltan Kadar s-a al─âturat programului DDB: „Dinamo m-a ajutat ...
Fanii lui Dinamo din Peluza C─ât─âlin H├«ldan, care au preluat deja controlul clubului, au avut un mesaj dur la adresa AMFB ╚Öi Federa╚Ťiei Rom├óne de Fotbal.


„C├óinii” critic─â FRF pentru cum judec─â ├«n cazul lui Andrei Vlad, despre care Dinamo spune c─â nu avea drept de joc ├«n semifinala tur dintre FCSB ╚Öi Dinamo, 3-0, ├«l compar─â pe Gigi Becali cu Valentin Ceau╚Öescu ╚Öi atac─â ╚Öi AMFB, care azi a decis ca Steaua s─â c├ó╚Ötige Liga a 4-a f─âr─â disputarea barajului. 
├Än plus, dinamovi╚Ötii ├«l acuz─â pe Gigi Becali, f─âr─â s─â-l numeasc─â, c─â influen╚Ťeaz─â deciziile Federa╚Ťiei.

Ceașcă n-a murit!
Dreptatea ├«n cazul cartona╚Öelor lui Vlad este de partea noastr─â. Dar se pare acest lucru conteaz─â mai pu╚Ťin. Sunt alte lucruri mai importante pentru cei care decid:
1. FRF nu trebuie s─â se fac─â de r├ós, pentru c─â are o parte din vin─â. 
2. FRF s-a antepronun╚Ťat ├«n acest caz. A f─âcut-o ├«nainte de a judeca spe╚Ťa, pentru a descuraja demersurile din partea lui Dinamo. 
3. FRF i-a promis deja lui Becali c─â va juca Finala Cupei.
4. FRF crede în legenda conform căreia FCSB este cea mai iubită echipă din România și nu trebuie să te pui rău cu echipa poporului.


 Pe vremuri, echipa poporului era st─âp├ónit─â de „famiglia” Ceau╚Öescu. Valentin avea putere peste orice decizie a FRF, a╚Öa cum a demonstrat dup─â Finala Cupei din 1988, c├ónd Dinamo c├ó╚Ötigase Cupa dup─â 3-0 la masa verde. 


Echipa lui Ceau╚Öescu se retr─âsese de pe teren ├«nainte de fluierul final al arbitrului, la indica╚Ťiile date de Valentin din ├«naltul tribunei oficiale. Inspirtat─â ca ├«ntotdeauna, galeria noastr─â, afltat─â la Tribuna a 2-a (pentru c─â de fiecare dat─â era cea mai numeroas─â) a ├«nceput s─â scandeze: „Steaua, sta╚Ťi pu╚Ťin / v─â d─â Cupa Valentin!” 


Acum, ├«n locul lui Valentin ├«l avem pe cel care poart─â costum gri cu dungi la c─âma╚Ö─â de m─âtase, asortat─â cu kitsh-urile aurii de pe pere╚Ťi. Palatul de pe Aviatorilor are mai mult─â influen╚Ť─â ast─âzi dec├ót aveau cabinetul 1 ╚Öi 2 din Comitetul Central al FRF.
Culmea este că tot astăzi, în alte birouri, s-a decis că Steaua este campioana Ligii a 4-a. Păi n-ar fi păcat să nu promoveze mai ușor, când stadionul e aproape gata?
Comunicat PCH
sursa: gsp.ro

Comentarii