Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Verdictul s-a dat in Cupa Romaniei: S-a amanat! ⏰



Suporterii lui Dinamo îl critică din nou pe Ionuț Negoiță




Mai asteptam doua zile pana vom sti cu siguranta care e finala Cupei Romaniei!


Update 20 15 Comisia a terminat discutiile pentru astazi. Decizia in privinta finalistei din Cupa Romaniei va fi anuntata vineri. Surse din cadrul clubului Dinamo anunta ca oficialii clubului privesc in continuare 'cu optimism' verdictul si cred ca vor juca in finala Cupei!


Update 16:30 Peluza Catalin Hildan a emis un comunicat in care contesta activitatea FRF referitoare la cazul cartonaselor galbene ale lui Vlad din semifinala Cupei Romaniei.
"CEASCa N-A MURIT!


Dreptatea in cazul cartonaselor lui Vlad este de partea noastra. Dar se pare acest lucru conteaza mai putin. Sunt alte lucruri mai importante pentru cei care decid:


1. FRF nu trebuie sa se faca de ras, pentru ca are o parte din vina.
2. FRF s-a antepronuntat in acest caz. A facut-o inainte de a judeca speta, pentru a descuraja demersurile din partea lui Dinamo.
3. FRF i-a promis deja lui Becali ca va juca Finala Cupei.
4. FRF crede in legenda conform careia fcsb este cea mai iubita echipa din Romania si nu trebuie sa te pui rau cu echipa poporului.


Pe vremuri, echipa poporului era stapanita de ”famiglia” Ceausescu. Valentin avea putere peste orice decizie a FRF, asa cum a demonstrat dupa Finala Cupei din 1988, cand Dinamo castigase Cupa dupa 3-0 la masa verde.


Echipa lui Ceausescu se retrasese de pe teren inainte de fluierul final al arbitrului, la indicatiile date de Valentin din inaltul tribunei oficiale.


Inspirtata ca intotdeauna, galeria noastra, afltata la Tribuna a 2-a (pentru ca de fiecare data era cea mai numeroasă) a inceput sa scandeze: ”steaua, stati putin / va da Cupa Valentin!”


Acum, in locul lui Valentin il avem pe cel care poarta costum gri cu dungi la camasa de matase, asortata cu kitsh-urile aurii de pe pereti. Palatul de pe Aviatorilor are mai multa influenta astazi decat aveau cabinetul 1 si 2 din Comitetul Central al FRF.
Culmea este ca tot astazi, in alte birouri, s-a decis ca steaua este campioana Ligii a 4-a. Pai n-ar fi pacat sa nu promoveze mai usor, cand stadionul e aproape gata?


VOM REVENI CU AMANUNTE LEGATE DE PREVEDERILE DIN REGULAMENT in cazul Cupei Romanie", a fost comunicatul dinamovistilor. 



sursa foto: gsp.ro
sursa: sport.ro






Comentarii