Post Top Ad


VIDEO | Deian Sorescu, spune că penalty-ul primit de echipa sa a fost corect acordat
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419078/2/vlcsnap-2020-07-12-20h39m25s953.png

Deian Sorescu, cel mai bun jucător al lui Dinamo, spune că penalty-ul primit de echipa sa în minutul 10 al meciului cu Poli Iaşi, 1-1, a fost corect acordat de arbitrul Andrei Florin Chivulete. Într-un discurs echilibrat, fundaşul dreapta le-a mulţumit fanilor pentru eforturile depuse în această perioadă.
 
"Nu cred că au ce contesta, cred că a fost penalty clar. I-am luat faţa fundaşului, mi-a pus piciorul şi a împiedicat faza. Nu am ce să spun despre penalty, a fost clar. Cred că şi la ei, pentru că a şutat, apoi şi-a dat drumul în alunecare", a declarat Sorescu, la finalul meciului.

 
"Aveam nevoie de cele trei puncte, le-am avut la noi, dar ne-am ales cu un singur punct. Să sperăm că nu vom mai face paşi greşiţi şi vom câştiga următorul meci. E presiune, e club mare, dar suntem profesionişti şi nu trebuie să ne gândim la asta. Trebuie să arătăm pe teren de ce suntem în stare", mai spune marcatorul din meciul cu Iaşi, care are doar cuvinte de laudă pentru fanii din Ştefan cel Mare: "Nu am ce să le transmit fanilor, decât că le mulţumim şi apreciem tot ce fac pentru noi. E extraordinar, nu am văzut niciodată aşa ceva, fanii să fie aproape în momentele grele. Nu am mai trăit aşa ceva, jos pălăria pentru tot ce fac!".Comentarii