Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Deian Sorescu, spune că penalty-ul primit de echipa sa a fost corect acordat




//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419078/2/vlcsnap-2020-07-12-20h39m25s953.png





Deian Sorescu, cel mai bun jucător al lui Dinamo, spune că penalty-ul primit de echipa sa în minutul 10 al meciului cu Poli Iaşi, 1-1, a fost corect acordat de arbitrul Andrei Florin Chivulete. Într-un discurs echilibrat, fundaşul dreapta le-a mulţumit fanilor pentru eforturile depuse în această perioadă.
 
"Nu cred că au ce contesta, cred că a fost penalty clar. I-am luat faţa fundaşului, mi-a pus piciorul şi a împiedicat faza. Nu am ce să spun despre penalty, a fost clar. Cred că şi la ei, pentru că a şutat, apoi şi-a dat drumul în alunecare", a declarat Sorescu, la finalul meciului.

 
"Aveam nevoie de cele trei puncte, le-am avut la noi, dar ne-am ales cu un singur punct. Să sperăm că nu vom mai face paşi greşiţi şi vom câştiga următorul meci. E presiune, e club mare, dar suntem profesionişti şi nu trebuie să ne gândim la asta. Trebuie să arătăm pe teren de ce suntem în stare", mai spune marcatorul din meciul cu Iaşi, care are doar cuvinte de laudă pentru fanii din Ştefan cel Mare: "Nu am ce să le transmit fanilor, decât că le mulţumim şi apreciem tot ce fac pentru noi. E extraordinar, nu am văzut niciodată aşa ceva, fanii să fie aproape în momentele grele. Nu am mai trăit aşa ceva, jos pălăria pentru tot ce fac!".



Comentarii