Post Top Ad


BASCHET | Paul Helcioiu continuă alături de noi!Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Paul Helcioiu va face parte și în acest sezon din staff-ul tehnic al echipei noastre din poziția de antrenor secund. Ne bucurăm să îl avem în continuare alături de echipă, Paul fiind aici încă de la începutul proiectului.


 Acesta ne-a vorbit, pe scurt, despre această continuitate: "Sunt foarte bucuros că am ajuns la un acord pentru încă un sezon cu Dinamo Știința București. Bucuria este mare pentru că voi lucra, cu câteva modificări, alături de staff-ul cu care am pornit la drum în urmă cu 2 ani atunci când s-a și născut acest proiect între Dinamo București, un club cu rezultate minunate în baschetul românesc la care am activat și ca jucător profesionist și cu care am avut multe rezultate notabile și Știința București, club cu o mare dorință de afirmare și cu un mare impact asupra tinerilor jucători români, jucători pe care îi creștem și îi instruim într-un mediu 100% profesionist.


Îmi doresc foarte tare ca odată cu venirea experimentatului antrenor principal Antonis Constandinides să continuăm să promovăm jucători tineri și să avem aceleași rezultate bune ca în anii precedenți și să ajungem în Final Four-ul Cupei României și în playoff-ul Ligii Naționale pentru al treilea an consecutiv."
 Let's do this! All together!

Comentarii