Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






BASCHET | Paul Helcioiu continuă alături de noi!



Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text




Paul Helcioiu va face parte și în acest sezon din staff-ul tehnic al echipei noastre din poziția de antrenor secund. Ne bucurăm să îl avem în continuare alături de echipă, Paul fiind aici încă de la începutul proiectului.


 Acesta ne-a vorbit, pe scurt, despre această continuitate: "Sunt foarte bucuros că am ajuns la un acord pentru încă un sezon cu Dinamo Știința București. Bucuria este mare pentru că voi lucra, cu câteva modificări, alături de staff-ul cu care am pornit la drum în urmă cu 2 ani atunci când s-a și născut acest proiect între Dinamo București, un club cu rezultate minunate în baschetul românesc la care am activat și ca jucător profesionist și cu care am avut multe rezultate notabile și Știința București, club cu o mare dorință de afirmare și cu un mare impact asupra tinerilor jucători români, jucători pe care îi creștem și îi instruim într-un mediu 100% profesionist.


Îmi doresc foarte tare ca odată cu venirea experimentatului antrenor principal Antonis Constandinides să continuăm să promovăm jucători tineri și să avem aceleași rezultate bune ca în anii precedenți și să ajungem în Final Four-ul Cupei României și în playoff-ul Ligii Naționale pentru al treilea an consecutiv."
 Let's do this! All together!





Comentarii