Post Top Ad






Vladimir Cohn, salută numirea lui Mulțescu în funcția de antrenor al roș-albilor





Vladimir Cohn (76 de ani), fostul acționar al lui Dinamo, salută numirea lui Gheorghe Mulțescu (68) în funcția de antrenor al roș-albilor.


"Alegerea lui Mulțescu este foarte bună. Este un om cu experiență, cunoaște jocul. Are atâția ani de antrenorat, plus că a fost apreciat de jucători de-a lungul timpului. Iar rezultatele l-au promovat și l-au susținut. Sigur că ar fi fost mai bine dacă venea mai devreme, acum vreo 5 ani era ideal”, a declarat Cohn."

Omul de afaceri consideră că echipa avea nevoie de o schimbare și spune că Adi Mihalcea nu a fost cea mai bună soluție pentru club: „Era mai bine dacă nu venea deloc. Dinamo trebuia să aibă o stabilitate la nivelul băncii tehnice pe termen lung. Mihalcea a picat la mijloc, m-am mirat că el a acceptat. Ultimul meci, cu Poli Iași (n.r. 1-1), a fost catastrofal!”.


Gigi Mulțescu a fost alegerea fanilor-finanțatori pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Misiunea este una dificilă, „câinii” ocupând penultimul loc în play-out, însă cel supranumit „SMURD” nu se teme de această provocare: „Situația e delicată, dar cred că o voi rezolva. Până acum nu am dat greș, sper să nu o fac acum”.


Acesta va fi al patrulea mandat pentru Mulțescu la Dinamo, pe care a mai antrenat-o între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013.




sursa: gsp.ro

Comentarii