Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Vladimir Cohn, salută numirea lui Mulțescu în funcția de antrenor al roș-albilor





Vladimir Cohn (76 de ani), fostul acționar al lui Dinamo, salută numirea lui Gheorghe Mulțescu (68) în funcția de antrenor al roș-albilor.


"Alegerea lui Mulțescu este foarte bună. Este un om cu experiență, cunoaște jocul. Are atâția ani de antrenorat, plus că a fost apreciat de jucători de-a lungul timpului. Iar rezultatele l-au promovat și l-au susținut. Sigur că ar fi fost mai bine dacă venea mai devreme, acum vreo 5 ani era ideal”, a declarat Cohn."

Omul de afaceri consideră că echipa avea nevoie de o schimbare și spune că Adi Mihalcea nu a fost cea mai bună soluție pentru club: „Era mai bine dacă nu venea deloc. Dinamo trebuia să aibă o stabilitate la nivelul băncii tehnice pe termen lung. Mihalcea a picat la mijloc, m-am mirat că el a acceptat. Ultimul meci, cu Poli Iași (n.r. 1-1), a fost catastrofal!”.


Gigi Mulțescu a fost alegerea fanilor-finanțatori pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Misiunea este una dificilă, „câinii” ocupând penultimul loc în play-out, însă cel supranumit „SMURD” nu se teme de această provocare: „Situația e delicată, dar cred că o voi rezolva. Până acum nu am dat greș, sper să nu o fac acum”.


Acesta va fi al patrulea mandat pentru Mulțescu la Dinamo, pe care a mai antrenat-o între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013.




sursa: gsp.ro

Comentarii