Post Top Ad


Vali Moraru, veste horror pentru FCSB: „Primim tot mai multe semnale că nu va juca finala Cupei”


FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după 4-0 la general cu Dinamo, dar ar putea fi scosă din competiție de Comisia de Disciplină.


Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc


După Craiova - FCSB 2-1, Vali Moraru, moderator la Digi Sport, una dintre televiziunile care deține drepturile TV pentru Liga 1 și Cupa României, a făcut un anunț îngrijorător pentru Gigi Becali și fanii FCSB. 


„Primim tot mai multe semnale că lucrurile sunt serioase și că FCSB ar putea fi întoarsă din finala Cupei Românei! Și Dinamo ar urma să joace”, a avertizat Moraru în emisiunea „Digi Sport Special”.


Și Dan Nistor, mijlocașul Craiovei, a comentat acest subiect și a spus că și el deține informații despre sancțiunea pe care o riscă FCSB. 
„Din câte am înțeles, FCSB va primi o veste nu foarte bună! Am auzit că ar putea fi scoasă din finala Cupei. O să fie un dezastru! O să vedeți că se discută asta. Am și eu informațiile mele. Speța nu e decisă. Există un risc foarte mare pentru FCSB!”, a spus Nistor la Look Plus.


Cum vrea Dinamo să se califice


După 0-3 și 0-1, Dinamo speră să se califice. Portarul Andrei Vlad a primit cartonașe galbene în faza „optimilor”, cu U Cluj, și în faza „sferturilor”, cu Hermannstadt. Regulamentul Disciplinar al FRF, prin articolul 40.2, prevede însă că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală. Astfel, la momentul meciului tur cu Dinamo, Vlad avea un singur cartonaș. 

sursa: gsp.ro

Comentarii