Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mulţescu şi Ţălnar au bătut palma şi au preluat echipa din Ştefan cel Mare



NEWS ALERT | Dinamo merge pe experienţă. Mulţescu şi Ţălnar au bătut palma şi au preluat echipa din Ştefan cel Mare: "Gata, vă garantez că e ultima mea echipă"


Dinamo s-a despărţit de Adrian Mihalcea, iar acum Gheorghe Mulţescu va răspunde de rezultatele echipei în play-out. Antrenorul de 68 de ani va fi ajutat şi de Cornel Ţălnar, în vârstă de 63 de ani.

"Nu mai e timp de gândit, e de făcut. Am intrat în pâine deja, am fost la Săftica, mi-am făcut testul, am revenit aici, acum plecăm la Săftica şi pregătim antrenamentul de diseară. Sunt şase meciuri în 14 zile, un program foarte încărcat...."


 Da, e un ritm pe care trebuie să îl cântărim cu mare atenţie, pentru că este şi oboseala fizică, intervine şi oboseala mentală, trebuie să cântărim foarte bine şi să le asigurăm prospeţime jucătorilor.


Dacă Dinamo a apelat la mine într-un moment greu, nu puteam să refuz pentru că şi eu am avut atâtea satisfacţii la Dinamo, am zis să mai dau încă o dată un tribut.


 Este greu, nu e grav, dar este greu pentru că situaţia asta afectează şi randamentul jucătorilor. Şi ei au o anumită teamă de joc, de responsabilitate, de greşeală. M-a durut, am văzut cum pierde Dinamo şi cum se afundă în zonele mlăştinoase, să zic aşa. Am suferit, e normal, pentru că am avut atâtea satisfacţii şi să văd echipa unde am avut cele mai mari satisfacţii că se duce în jos, nu a fost deloc plăcut. Trebuie să performezi la maximum ca să poţi să salvezi situaţia.

 
(n.r. despre Mihalcea) Sigur că o să îl sun şi o să îl întreb nişte lucruri pe care eu nu le ştiu. Nu vreau să mă gândesc la treaba asta, dacă aş continua în Liga a II-a, mai ales că mi-am făcut iluzii, am venit cu dorinţă să rezolvăm o treabă foarte grea.


Vă garantez că este ultima echipă, nu cred că o să mai am nervi. Acum încă mai am şi caut să mă încarc cu energie pozitivă. Am discutat şi am convenit să discutăm de bani când voi salva echipa de la retrogradare. Este foarte bine că suporterii ştiu acum ce se întâmplă în club, sunt părtaşi la viaţa clubului şi sunt liniştiţi că se ia hotărârea cea mai bună" , a declarat Gheorghe Mulţescu.






Comentarii