Post Top Ad


VIDEO | Mihalcea: "Ce să facă fanii? Să-i bag în teren"//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19419072/1/miha.jpgDinamo şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, 1-1, în direct la Look Plus, meciul din etapa a noua a play-out-ului din Casa Liga 1, după goluri marcate din penalty de Sorescu, minutul 10, şi Andrei Cristea, minutul 85.


Într-un discurs în care şi-a criticat jucătorii, Adrian Mihalcea a declarat cu sinceritate că la Dinamo sunt probleme serioase, iar lipsa moralului şi lotul extrem de subţire fac ca rezultatele să nu fie deloc bune:


”Suntem schiopi. Este o situaţie îngrijorătoare. Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul. Am foarte mulţi care, în ultima perioadă, joacă destul de slab. Să se mai trezească şi ei singuri că m-am plictisit să tot apelez la metode. A fost şi înainte.E greu să spun cum a fost. Nu ştiu de unde să încep. Am arătat ca o echipă timorată. Ne apărăm. Stăm bine defensiv, dar ave probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Asta e realitatea. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic."

"Am dat unele declaraţii care am crezut că pot ajuta echipa. Dacă jucăm aşa ne va domina şi Chindia. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Nu reuşim să ţine mingea, nu reuşim să construim, singurul lucru bun este că ne apărăm cât de cât bine. Ce să facă fanii? Să-i bag în teren."

sursa: looksport.ro

Comentarii