Post Top Ad






VIDEO | Lazăr: "Noi de obicei luăm gol în primul minut, de dat nu prea putem să dăm”

 

 
„Noi de obicei luăm gol, de dat nu prea putem să dăm”. Lazăr îşi pune colegii la punct după semieşecul cu Poli Iaşi | VIDEO




Valentin Lazăr a fost cel mai dezamăgit fotbalist al lui Dinamo, după ce roş-albii au ratat ocazia de a lega două victorii la rând. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani consideră că sumedenia de ocazii pe care o ratează colegii săi e principalul motiv pentru situaţia lui Dinamo.

O singură victorie are Dinamo în acest play-off, în runda precedentă, scor 3-1, la Clinceni. Echipa lui Mihalcea este penultima în clasament, la trei puncte de salvarea directă. Spre deosebire de restul echipelor, roş-albii şi ultima clasată, Chindia Târgovişte, au două meciuri mai puţin disputate.


"A fost un început bun de partidă, am avut acea bară a lui Mihai în primul minut, noi de obicei luăm gol în primul minut, de dat nu prea putem să dăm."

 "Am condus cu 1-0 prima repriză, a fost echilibrat, repriza a doua am bătut pasul în spate, au venit pe noi, a fost acel penalty, nu vreau să îmi dau cu părerea despre ce s-a întâmplat şi am luat un punct. 

Era ca o finală, trebuia să câştigăm, m-am uitat acum pe clasament, dacă ne câştigăm cele două restanţe şi reuşim să învingem şi Chindia ajungem în primele trei locuri din play out”, a declarat Valentin Lazăr





sursa:  telekomsport.ro

Comentarii