Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






BASCHET | Welcome, Coach Tonys!




Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text




Antrenorul cipriot Antonis Constantinides revine în România și se alătură proiectului nostru! În acest sezon va fi antrenorul principal al Dinamo Știința București și își propune să atingă noi obiective alături de echipă! În primul său sezon petrecut în Romania, 2014-2015, la Energia Tg Jiu, a reușit calificarea echipei la Final Four-ul Eurochallenge și clasarea pe locul 3, performanță de remarcat.


 Ce spune despre venirea la Dinamo Știința București și despre acest proiect: 


"Sunt foarte încântat să mă întorc, după 6 ani, în campionatul din România și sunt cu atât mai bucuros cu cât voi fi antrenorul echipei formate, pe de o parte, de unul dintre cele mai importante cluburi din țară la nivel de seniori, cu o istorie pe măsură, având cea mai titrată echipă din baschetul românesc "


- Dinamo București și, pe de cealaltă parte, de unul dintre cele mai importante cluburi la nivel de juniori - Știința București.


Vreau să le mulțumesc tuturor celor de aici pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a fi antrenorul principal al Dinamo Știința București. În ceea ce mă privește, voi da tot ce am mai bun și îmi voi concentra toate eforturile pentru a conduce cât mai bine echipa alături de staff-ul tehnic cu care voi lucra. Obiectivul meu este să ajut formația să facă încă un pas în direcția în care a pornit în urmă cu 2 ani - acumulând performanțe extraordinare și rezultate foarte bune sub conducerea unui antrenor foarte bun, Tudor Costescu. 

Ne propunem, bineînțeles, să păstrăm tradiția calificării în playoff - și să luptăm pentru o clasare cât mai bună și, de ce nu, pentru o medalie, și cea a calificării în Final Four-ul Cupei României.


Un alt factor important al deciziei mele de a mă alătura proiectului Dinamo Știința București a fost filosofia din spatele acestuia, aceea de a promova și de a susține jucătorii tineri români și de a fi un proiect ambițios în baschetul românesc, filosofie cu care mă identific și eu ca antrenor. Indiferent de țara în care am antrenat până acum, am avut mereu încredere în baschetbaliștii tineri talentați și atât eu, cât și colegii mei, vom face tot ce putem să îi susținem și să îi ajutăm pe tinerii români să crească. Parteneriatul dintre Dinamo și Știința București este, după părerea mea, unul foarte benefic și vreau să menținem creșterea acestuia."
💪 Let's do this! All together! 






Comentarii