Post Top Ad


Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic

 

 
Mulțescu cîștigă 8.000 de euro pe lună doar din salariu

În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ținând cont și de situația critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic.


Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulțescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar.
Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo și ProgramDDB, care prevede obținerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului.


Boardul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei.
Dorim să precizăm că nimic nu este adevărat din toate speculațiile apărute în presă încă de aseară. Boardul DDB a fost atent la poziția membrilor DDB și a suporterilor în general, dar de aici până la a numi un antrenor este cale lungă.


Clubul Dinamo nu a fost preluat de către ProgramDDB și deocamdată nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor.


Apreciem încrederea voastră față de acest Proiect Socios și răbdarea de a primi comunicările oficiale.
ProgramDDB are dreptul de a fi consultat și considerăm acest lucru un mare câștig.


Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei.


A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă.


Ne-am făcut partea ca suporteri, am sprijinit și încurajat echipa în tot acest timp și o vom face și de aici înainte.
Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulțescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta.


Se știe despre el că a salvat și alte echipe aflate într-o situație asemănătoare. Mulțescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenții.


Răspunsul dat de Gigi Mulțescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată.”


Câinilor, avem nevoie să fim puternici și să putem apăra Dinamo! De aceea vă așteptăm în ProgramDDB pentru a salva Dinamo împreună.


www.programddb.ro NU MAI STA PE GÂNDURI! Avem atăta treabă de făcut împreună și momentul ridicării noaste este ACUM!sursa foto: gsp.ro

Comentarii