Post Top Ad


A semnat cu Dinamo! Si mesajul lui Deian Sorescu pentru suporterii dinamovisti

 


Dinamo este nevoita sa facă transferuri pentru a încerca sa scape de rușinosul loc din Liga 1 și a evita retrogradarea. Dupa plecarea lui Deian Sorescu în Polonia, "câinii"au strâns rândurile și au transferat fostul portar al CFR-ului. In zilele următoare se mai așteptă sosirea a altor fotbaliști pentru a întări lotul dinamovistilor destul de șubred din punct de vedere valoric. 

Dinamo a semnat pe Cristiano Figueiredo, conform gsp.ro 

"Clubul CFR 1907 Cluj și portarul Cristiano Figueiredo au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. " Comunicat CFR Cluj.

Figueiredo este noul portar al lui Dinamo. 


Mesajul lui Sorescu după despărțirea de Dinamo: „Am purtat cu mândrie tricoul în 'Groapă"Deian Sorescu a fost transferat în Polonia la echipa Rakow Czestochowa. Acesta a ținut sa lase un mesaj suporterilor dinamovisti și conducerii dinamoviste după plecare la Rakow Czestochowa. 

„Patru ani în această echipă, aici pot spune că m-am format ca fotbalist profesionist și mai ales ca persoană. Am purtat cu mândrie tricoul alb-roșu în 'Groapă' și am ținut capul sus chiar și în momentele dificile. Mulțumesc pentru tot...pentru tot ce am trăit în această echipă plină de istorie! Mulțumesc pentru tot, Dinamo București”, a scris Deian Sorescu pe rețelele de socializare". 

Comentarii