Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A semnat cu Dinamo! Si mesajul lui Deian Sorescu pentru suporterii dinamovisti

 


Dinamo este nevoita sa facă transferuri pentru a încerca sa scape de rușinosul loc din Liga 1 și a evita retrogradarea. Dupa plecarea lui Deian Sorescu în Polonia, "câinii"au strâns rândurile și au transferat fostul portar al CFR-ului. In zilele următoare se mai așteptă sosirea a altor fotbaliști pentru a întări lotul dinamovistilor destul de șubred din punct de vedere valoric. 

Dinamo a semnat pe Cristiano Figueiredo, conform gsp.ro 

"Clubul CFR 1907 Cluj și portarul Cristiano Figueiredo au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. " Comunicat CFR Cluj.

Figueiredo este noul portar al lui Dinamo. 


Mesajul lui Sorescu după despărțirea de Dinamo: „Am purtat cu mândrie tricoul în 'Groapă"



Deian Sorescu a fost transferat în Polonia la echipa Rakow Czestochowa. Acesta a ținut sa lase un mesaj suporterilor dinamovisti și conducerii dinamoviste după plecare la Rakow Czestochowa. 

„Patru ani în această echipă, aici pot spune că m-am format ca fotbalist profesionist și mai ales ca persoană. Am purtat cu mândrie tricoul alb-roșu în 'Groapă' și am ținut capul sus chiar și în momentele dificile. Mulțumesc pentru tot...pentru tot ce am trăit în această echipă plină de istorie! Mulțumesc pentru tot, Dinamo București”, a scris Deian Sorescu pe rețelele de socializare". 

Comentarii