Post Top Ad


Iuliu Mureşan a făcut apel la suporteri dinamovisti. Si dificultăți la transferarea fotbaliștilor

Iuliu Mureşan face apel la suporterii dinamovisti și spune ca o presiune în plus pusa de suporteri pe fotbaliștii dinamovisti, le va face mai mult rău decât bine. 

Dinamo nu a avut un start de sezon formidabil, ba chiar îngrozitor, echipa terminând pe penultimul loc din liga 1. In acest timp fotbaliștii dinamovisti au fost criticați de majoritatea suporterilor dinamovisti. Dinamo este conștientă ca perioada de pregătire din aceasta iarna este cruciala pentru ei. 


Dinamo  a pierdut ultimul meci amical cu  0-2 cu CS Mioveni, presiunea fiind uriașa și din cauza ca mai multi fani dinamovisti nu au fost de acord cu demiterea lui Mircea Rednic și anunțarea lui Flavius Stoican ca antrenor principal. 

Iuliu Mureşan: “Episodul Sorescu a făcut mult rău. Sunt jucători care ar vrea să plece”

“Amicalul cu Mioveni nu este relevant. Jucătorii au fost încărcați, cu câte două antrenamente pe zi. Am mai avut mici probleme de lot. Trebuie să îmbunătățim lotul, asta este clar. 


Steliano Filip are contract cu clubul şi trebuie să îl respecte. A făcut mult rău jucătorilor episodul cu Deian Sorescu dezbrăcat de tricou şi oprirea autocarului pe autostradă. Sunt jucători care ar vrea să plece.


Printre ei este și Steliano Filip. El a făcut și o greșeală. Nu trebuie să te contrezi cu suporterii. El a răspuns și nu e bine. Fanii au trăirile lor, toți țin la această echipă, dar au trăiri diferite fiecare. Nu trebuie să intri în dialog pe Facebook”, a spus Mureşan pentru FANATIK.


“Cu transferurile întâmpinăm dificultăți din cauza situației echipei, a salariilor pe care le oferim, dar şi a suporterilor. Se duce vorba și nu este bine. Vreau să fac apel la suporteri.


Să fie alături de echipă. Nu avem nevoie de presiune". 

Comentarii