Post Top Ad


Dinamo mai pregătește o lovitură. Pe cine vor sa transfere


Dinamo nu se afla într-o situație confortabila din punct de vedere al clasamentului, echipa ocupând penultimul loc în Liga 1. Conducerea dinamovistă cât și suporterii ei fac eforturi deosebite pentru ca Dinamo sa rămân în prima liga. 

Dinamo pusa în garda de oamenii din fotbal ca nu va face fata în liga 1 și ca va retrograda, s-a pus pe treaba și vor sa aducă mai multi fotbaliști. Deblocarea transferurilor cred ca se datorează și faptului ca

  cel mai bun fotbalist al dinamovistilor a fost vândut în Polonia, astfel dinamo momentan poate plați salariile jucătorilor ofertați.  

Dupa ce astăzi Dinamo i-a transfera pe Jonathan Rodriguez, Dusan Celar și Figueiredo , toți trei de la CFR Cluj, este posibil sa mai vina un fotbalist de la Universitatea Craiova. Este vorba despre mijlocașul bulgarul Antoni Ivanov, care nu mai intra in planurile celor de la Universitatea Craiova, conform Fanatik 

Nikola Mandic (26 de ani, atacant central),este și el așteptat la gruparea din Stefan cel Mare, anunță gsp.ro


Jonathan Rodriguez, Dusan Celar și Figueiredo , toți trei de la CFR, este posibil sa ajungă la Dinamo pe filiera Mureșan, ținând cont ca Mureșan a activat mai multi ani la CFR Cluj și cred ca a lăsat o impresia buna acolo. 

Comentarii