Post Top Ad


Verdictul dat de Ion Crăciunescu la faza cu Matei

 
 Intre timp s-a disputat partida FC Argeș vs. Dinamo București, o partida la care dinamovistii nu au putut sa-l alinieze pe Deian Sorescu transferat in Polonia. Avertizați de oamenii din fotbal, Dinamo încerca zilele următoare sa se întărească pe anumite posturi deficitare. Dinamo ii așteptă pe fotbaliștii Cristiano Figueiredo,  Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, conform gsp.ro.

După ce a revăzut faza, Ion Crăciunescu, a dat verdictul, fiind surprins neplăcut de cum a procedat arbitrul Marcel Bîrsan, la faza cu Matei. 

Marcel Bîrsan, nu este pentru prima oara când o arbitrează pe Dinamo în aceasta maniera. In trecut a fost la centru la un CFR Cluj vs. Dinamo, Marcel Bîrsan eliminând la acea partida doi jucători dinamovisti chiar din prima repriza. 

”Eu nu pot să-i înțeleg. Tu inventezi ceva care nu există? Matei e într-o poziție normală. Nimeni nu poate spune că e mai mult decât un contact ușor cu adversarul. Cum să anulezi așa ceva? Nu ai cum!”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea Fotbal Club.


"Nu e absolut nimic la această fază. Miguel nu cere nimic. Matei a fost inteligent și a pus corpul pentru a proteja mingea", a spus Ionuț Angheluță, unul dintre comentatorii meciului.


sursa foto: libertatea.ro

Comentarii