Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo reacționează: Un atacant a sosit, alți doi fotbaliști sunt pe drum!


"La pomul lăudat sa nu te duci cu sacul" - proverbul tinde sa devina realitate și la derby-ul dintre Dinamo și FCSB. 

Cu nouă zile înaintea fluierului de start, Dinamo au reușit să vândă doar 400 de bilete, deși prețurile pornesc de la 25 de lei, conform Fanatik.

Se pare ca nici mesajul mobilizator al unei pagini oficiale a dinamovistilor , nu a îndemnat pe suporterii roși-albi sa-și cumpere bilet la derby-ul Dinamo București vs. FCSB. 

„Numărăm împreună zilele până la ora celui mai așteptat duel al fotbalului românesc, DINAMO vs FCSB (Liga 1, etapa a 23-a), programat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în ultima duminică a acestei luni, 30 ianuarie, ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare."

Conducerea dinamovistă spera totuși sa-i readucă pe "câini"pe stadion măcar pentru derby-ul acesta, pentru ca suporterii sa conecteze echipa.


Pana la derby-ul cu FCSB, Dinamo spera sa-i aducă pe jucătorii CFR-ului: Jonathan Rodriguez (31 de ani), Dusan Celar (25 de ani) și Nikola Mandic (26 de ani, atacant central) care vine de la  Rudar Prijedor conform gsp.ro.


Dinamo a bătut palma cu CFR pentru fotbaliștii Cristiano Figueiredo,  Jonathan Rodriguez si Dusan Celar.  Sârbul Celar e deja la București. 

Antoni Ivanov, mijlocașul nu mai intra în planurile lui Reghecampf la Craiova, el va oferi un răspuns la începutul săptămânii viitoare, conform gsp.ro

Comentarii