Post Top Ad


Dinamo speră la transferul unui fost fotbalist de al lor

 
Dinamo este nevoita sa caute fotbaliști pentru ai transfera din cauza situație din clasament care nu da pace dinamovistilor și vor sa scape de pe rușinosul penultimul loc în liga 1. Acum se încearcă aducerea a unui fost fotbalist a lui Dinamo. Dinamo trebuie in primul rand sa opreasca seria de meciuri pierdute din deplasare. Dinamo trebuie in primul rand sa invete sa se apere si sa inscrie goluri. 

Dinamo este pe punctul de a transfera un fotbalist care a mai fost la Dinamo, Este vorba despre albanezul Elis Bakaj (34 de ani). Fotbalistul a strâns pentru Rukh Brest 11 partide marcând 2 goluri. 


Elis Bakaj are 27 de selecții în naționala tarii sale și o singura reușită. Elis Bakaj se afla pe lista lui Stoican.


"Cred că pot ajuta pe Dinamo, mă simt foarte bine fizic. E păcat ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat fotbalistul pentru Playsport.

”Elis Bakaj poate fi o variantă pentru Dinamo. Este și el pe lista noastră. Este un jucător bun, dar depinde de ce se hotărăște în colectivul de antrenori pentru Bakaj, bineînțeles, și cu mine”, a declarat Iuliu Mureșan. 


Florin Prunea dă de pământ cu Plamen Iliev

Florin Prunea, a vorbit despre portarul Plamen Iliev. Plamen Iliev, cât și Steliano Filipvor sa părăsească Dinamo din postura jucătorilor liberi de contract, iar clubul Dinamo sa nu primească niciun ban din transfer. Conducerea dinamovistă le-a transmis fotbaliștilor ca nu sunt de acord cu acest lucru și dacă vor sa plece de la Dinamo, sa vina cu o oferta convenabila și clubului Dinamo.

 Florin Prunea a luat atitudine în privința cazului Plamen Iliev și îl critica dur pe fotbalist.

Iliev este o surpriză neplăcută pentru mine! Este inacceptabil comportamentul unui asemenea jucător.

Sunt de acord cu domnul Mureșan, cu toate că i-am luat apărarea lui Iliev. Ce înseamnă asta? Îmi iau jucăriile și plec? Să lase copilăriile, să nu se mai alinte și să dea drumul la treabă. Și el, și Steliano”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live."Comentarii